Published On: Čet, ožu 31st, 2022

ČOVJEK KOJEG ŠEFIK I BAKIR NE ŽELE SRESTI Bivši šef CIA-e upozorava: Ne podcjenjujte Ruse

Bivši šef CIA-e Michael Morel upozorava da ljudi na Zapadu “nisu svjesni na što su Rusi spremni i koliko dugo mogu izdržati”.

Morel ističe kako nitko ne bi trebao “podcijeniti spremnost Rusa da izdrže bol”, te da su te kvalitete pokazali u Čečeniji i Siriji.

“Cijela njihova povijest je dokaz za to. Za pobjedu su spremni dugo izdržati.

Borbe u Drugom čečenskom ratu trajale su čak deset mjeseci, a Rusi su time bili okupirani ukupno osam godina, rekao je Morel za BBC News.

Ističe da su Rusi spremni dugo izdržati u situacijama poput ove u Ukrajini.

guest
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Neron
Neron
1 mjesec prije

Postoji bitna razlika između Čečenije ili Sirije i Ukrajine,Čečeni nisu imali nikakvu vojnu pomoć a Ukrajina cijelo vrijeme dobiva naoružanje od Amerike i NATO a , tako da je rat u Ukrajini u stvari indirektan rat između NATO-a i Rusije što je potvrdio i glavni tajnik NATO-a kazavši da “NATO neće ulaziti u direktan sukob” s Rusijom ali indirektno itekako učestvuje

Oskar
Oskar
Šta ti kažeš na ovo?  Neron
1 mjesec prije

Dibijali su i oni oruzje samo sto se radilo iza kulisa.

drZlikovac
drZlikovac
1 mjesec prije

I..kako napreduju Rusi…hoće skoro do Pariza i Berlina ?😁

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
1 mjesec prije

Ruse se ne smije podcjenjivati, a još manje stjerati u kut. Jer budu li stjerani u kut, tada vrlo lako mogu doći do Pariza, Londona, ali i Zagreba, Splita… zahvaljujući “mudroj” vanjskoj politici Plenkija i Pinokija.

Kvico
Kvico
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
1 mjesec prije

Zasto uopce govorite o stjerivanju Rusa u kut kad je Putin agresor i kad su oni svoju sudbinu dali u ruke coviku koji misli i radi ko da je od Boga dan?Putin je ovom nepromisljenom egoistickom agresiom doveo do tog da se i Rusi a i svi mi moramo borit za vlastiti zivot i buducnost sve nase dice.A moga lipo s mirom sidit i novce broit

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Kvico
1 mjesec prije

Jeste Rusija agresor, ali ovo je isprovocirana agresija Rusije na Ukrajinu, a koja i jeste produkt dosadašnjeg stjerivanja Rusije u kut nepromišljenim zalaganjem da Ukrajina postane dio NATO pakta. Dodatnim stjerivanjem Rusije u kut, bojim se da bi izazvalo kataklizmu kakvu svijet nije vidio. Upravo iz navedenih razloga Rusiju iz Ukrajine treba istjerati političkim, a ne vojnim sredstvima. Naravno pri tom ne mislim da se Ukrajinci trebaju predati i ne boriti se. Ne! Samo mislim da politički pregovori i dogovor nemaju alternativu, a u kojim bi Ukrajina za garanciju svoje suverenosti, morala ispuniti neke ruske političke zahtjeve kao što su neutralnost, priznavanje ruske nacionalne manjine i njihova jezika itd.

ANGLOFOB © ® !
ANGLOFOB © ® !
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
1 mjesec prije

Samo do Odese 🙂 – za sada 😉

Zoran
Zoran
1 mjesec prije

Rat,nisu prijeratne vjezbe JNA,gdje crveni uvjek pobjede plave i sl.gluposti.Vi generali u toplim sobama pokusajte zauzeti grad kao Mariupolj za par dana.Ako zbombas grad sa nuklearkom,mozes ga zauzet za par dana.Sve ostali je preseravanje.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Ciaš očigledno podcjenjuje cijeli svijet, jer ruski zločini po Ukraini neće ostati nekažnjeni. Rusi mogu šta hoće ali neće dokad hoće…ponestaje sredstava, sankcije su stegle ruskog međeda.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

I da valja odgovarati za ratne zločine…

Normalni
Normalni
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Niko nema pravo napast drugu zemlju i trazit razlog za to .I svaka zemlja ima pravo odlucivat o svojoj sudbini.

Odin
Odin
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Tvoji islamisti, krezavi džaf, cikotić, orić, nisu odgovarali za ratni zločin, da Putin odgovara, i poslije se pitaš otkud mujo u vicu,,