Published On: Sri, lis 22nd, 2014

ČOVIĆ: Uskoro ćemo razgovarati sa svim pobjednicima na izborima

Danas je na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH, kojom je predsjedao Dragan Čović, rečeno kako će se uskoro razgovarati sa svim pobjednicima na proteklim izborima.

Naime, sjednica Predsjedništva bila je posvećena analiziranju izbornih rezultata na Općim izborima u Bosni i Hercegovini. Na sjednici se raspravljalo i o strategiji uspostave vlasti, kao i o mogućim partnerstvima pri uspostavljanju vlasti. Predsjedništvo je također raspravljalo i o pripremama za sjednicu Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH, kao i Sabora HDZ-a BiH i obljetnici obilježavanja 25 godina stranke za sljedeću godinu.

Osnovna tema o kojoj se raspravljalo je prije svega analiza izbornih rezultata. Pročelnik Izvršnog izbornog stožera (IIS) HDZ BiH za protekle Opće izbore u BiH dr. Nevenko Herceg, iznio je izvješće Predsjedništvu HDZ BiH, o planu i aktivnostima koje je izborni stožer realizirao kroz ovu izbornu kampanju. Predsjedništvo HDZ-a BiH je zadovoljno izbornim rezultatom, zaključak je podnesenog izvješća  IIS HDZ BiH.

„Čekamo konačni, ili barem onaj službeni dio rezultata koji bi trebali biti u slijedećih 7 – 8 dana, da imamo konačne brojke, ali prema onome što još nije ni preliminarno ali jest predhodnica nekakvim takvim rezultatima. Analizirali smo sve županijske prostore i prostor RS-a, izbor člana Predsjedništva BiH i naravno ovu entitetsku i razinu F BiH kao i državnu razinu.

S te strane trebamo zahvaliti još jednom svima onima koji su izašli na izbore, koji su podržali našu ideju i ovaj hrvatski izbor i hrvatski odgovor i da ćemo vrlo jasno u sljedećih 5 – 6 dana razgovarati sa svim pobjednicima na ovim izborima kako bi se napravila jedna strategija implementacije izbornih rezultata, rekao je predsjednik HDZ-a BiH, dr. Dragan Čović.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare