Published On: Sat, Oct 4th, 2014

Čović i Raguž čestitali Kurban bajram

U povodu blagdana Kurban bajrama dr. Dragan Čović predsjednik HDZBiH i Hrvatskoga narodnoga sabora BiH, kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, uputio je čestitku svim pripadnicima islamske vjeroispovijedi u Bosni i Hercegovini i građanima BiH u svijetu:

Svim vjernicima islamske vjeroispovijedi u Bosni i Hercegovini upućujem najsrdačnije čestitke za Kurban bajram i najljepše želje za mir i blagostanje u budućnosti.

Uvjeren sam kako će veliki blagdan Kurban bajram donijeti mir i radost u svaku obitelj i pružiti nadu svima za izlazak iz ove tegobne sadašnjosti i siguran put u svjetliju budućnost.

Samo međusobno razumijevanje, povjerenje, toletancija i dijalog mogu nas voditi prema općem dobru svakog pojedinca i svih naroda u Bosni i Hercegovini. Bajram šerif Mubarek olsun, stoji u Čovićevoj čestitci

Bajramsku čestitku uputio je i predsjednik HDZ 1990 i kandidat za hrvatskog člana Predshedništva BiH Martin Raguž.

U povodu Kurban-bajrama, želim svim islamskim vjernicima da, snagom vjere sudjeluju u izgradnji razumjevanja, mira i prijateljstva među ljudima.

Neka Kurban-bajram unese harmoniju i toleranciju u međuljudske odnose, te učvrsti mostove prijateljstva i suživota na kojima želimo graditi budućnost Bosne i Hercegovine. Bajram Šerif Mubarek Olsun, stoji u Raguževoj čestitki./HMS/