Subota, 15 lipnja, 2024

Čović i Ljubić dogovorili suradnju na lokalnim izborima

Must Read

Predsjednici HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović i HDZ 1990 dr. Božo Ljubić razgovarali su o suradnji stranaka na predstojećim općinskim izborima u BiH 2012.

Zaključeno je da HDZ BiH i HDZ 1990 u skladu sa svojim dosadašnjim partnerstvom i ciljevima Hrvatskog narodnog sabora BiH i na ovim izborima nastave suradnju kako bi motivirali što veći broj birača za izlazak na izbore i postizanje što boljih rezultat.

Posebno su naglasili potrebu zajedničkoga nastupa na izborima u općinama Republike Srpske, Sarajevu, Tuzli i drugim općinama u kojima su Hrvati manjina ili relativna većina.

Dogovoreno je kako će niže stranačke razine konkretizirati razgovore u vezi koaliranja za predstojeće lokalne izbore uvažavajući zajednička i potpisana načela, ali i pojedinačne i specifične interese lokalnih razina. Dr. Čović i dr. Ljubić dogovorili su nastavak suradnje dviju stranaka i nakon izbora. (Dnevnik.ba/VL)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO osniva misiju koja će pomoći i osposobljavati Ukrajinu

Ministri obrane NATO-a sastat će se danas u Bruxellesu na drugom danu razgovora o formaliziranju potpore transatlantskog saveza Ukrajini. Zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -