Published On: Sri, ruj 22nd, 2021
#3rd |

Čović, Herceg i Ćosić posjetili Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović u pratnji Nevenka Hercega i Zdenka Ćosića, predsjednika Vlada Hercegovačko-neretvanske županije i Županije Zapadnohercegovačke, danas su u Mostaru posjetili Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan i razgovarali s ravnateljem don Željkom Majićem, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Don. Majić je predstavio i upoznao sugovornike s radom i planovima Caritasa i karitativnih ustanova koje svakodnevno pružaju pomoć ljudima u potrebi. Posebno je istaknuo cjelokupni bogati karitativni rad na području hercegovačkih biskupija, napomenuvši, kako je rad Ustanova omogućen zahvaljujući financijskoj pomoći inozemnih i domaćih dobročinitelja.

Također, razgovarano je o financiranju i održavanju ukupnog sustava Caritasovih ustanova i projekata, o radu Rehabilitacijskog centra za osobe s posebnim potrebama ”Sveta Obitelj” u Mostaru, Doma za stare i iznemogle osobe s hospicijem ”Betanija” u Čapljini kao i ustanove dječji vrtić, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Na kraju susreta predsjednik Čović, Herceg i Ćosić svjesni potreba Caritasovih ustanova, ističući njihov značaj, kazali su kako će nastaviti financijski podupirati projekte i sve aktivnosti Caritasa hercegovačkih biskupija, sukladno raspoloživim mogućnostima./HMS/

0 0 glasovi
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare