Published On: Pon, tra 4th, 2022

Čović čestitao Vučiću i Orbanu

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović čestitao je srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću na još jednom osvojenom predsjedničkom mandatu i pritom izrazio uvjerenje da će se dobra suradnja između BiH i Republike Srbije još više produbiti i učvrstiti na dobrobit svih naroda.

“Držim kako ćete ponovno ukazano snažno povijesno povjerenje građana Srbije odgovorno iskoristiti i da će ostvareni rezultat kreirati još jedan snažan mandat za uspješne političke korake Vas i Vaše stranke.

Također, vjerujem kako ćemo našu dosadašnju dobru suradnju, prijateljstvo i trajnu vezu naših domovina, Bosne i Hercegovine i Republike Srbije, još više produbiti i učvrstiti na dobrobit svih naših naroda”, stoji, uz ostalo, u Čovićevoj čestitki.

U pismu mađarskom premijeru Viktoru Orbanu, povodnom jučerašnje pobjede na parlamentarnim izborima u toj zemlji, Čović je izrazio nadu kako će se uskoro sastati i razgovarati o aktualnim političkim pitanjima u BiH i ostatku Europe.

“Iznimno mi je zadovoljstvo čestitati izbornu pobjedu Mađarskom građanskom savezu s Vama na čelu. Ova veličanstvena pobjeda je čvrsti dokaza povjerenja mađarskoga naroda viziji budućnosti koja se zasniva na demokršćanskim principima stranke FIDESZ koju predvodite. Uvjeren sam kako ćemo u skorijem razdoblju imati prigodu za susret kada ćemo kroz prijateljski razgovor još više učvrstiti veze naših dvaju naroda i zemalja. Uz želju za uspjehom u budućem radu, dobrim zdravljem i osobnim zadovoljstvom, primi izraze mog osobitog poštovanja”, napisao je Čović Orbanu./HMS/

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
11 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
drZlikovac

Neka si ti požurio ..đava vas odnija sva tri skupa !

Blanka

Tebe je odavno odnio

"Sahih-News" by Haso

A Tebe je meni donio 🙂 <3 ! Tekbir i za Blankića 🙂 – konačno si mi se opasuljila <3 🙂 ( hrvatski: ograhila, o.a.) i sada i Ti konačno tekbiraš kako se tekbira 😎 !

1 year ago zadnji put uredio "Sahih-News" by Haso
drZlikovac

Drž se ti fratara…tu ćeš sigurno biti jehbana a i đava nije daleko..😀

Blanka

Osim za polozit vijence drug PreCjednik je dobar i za cestitat kome treba. Mashala preCjednice….

Faraon Murat

Istina,isto ko i Sejdo
Isto shranje samo drugo pakovanje

legitimni uzepe politiĆar

Braca po zlocinu.

"Sahih-News" by Haso

Zdrava i konstruktivna drugarska kritika je iz Dženneta izašla 😎 !!!

Sad vidim da nisam džaba kritizirao Dragančeta zadnjih godina 😉 – u zadnje vrijeme Draganče nam radi kao Apple Watch 7 😎 – švicarski sahatići su već odavno deplasirani 🙁 …

"Sahih-News" by Haso

ps imam neki filing da mi je Blankić opet zločesta 🙁 i da mi upravo Ona udara minuse 🙁 🙁 …

Real

Jel’ se rat završio? Jeste, i u čemu je problem ako je čestitao pobjedu na izborima predsjedniku susjedne države. Po nekima koji ovdje komentiraju samo radi provokacije šta je trebao uraditi, okrenite se više od rata i neprijateljstva. Kad se išlo masovno na cjepivo od C19 onda je bilo sve u redu, onda se zahvaljivalo Vučiću.

Blanka

Problem je u tome sto on i ekipa vise vremena provede po grobljima posjecujuci vjerne birace, salje tupave bezsadrzajne cestitke, jamlja na veliko i radi nista na izbornim obecanjima.