Nedjelja, 14 travnja, 2024

ČISČENJE LUZERA: Ljubić najavio raspuštanje nekih općinskih organizacija zbog izbornih rezultata

Must Read

Kolegij Predsjedništva HDZ-a 1990 održao je danas u Mostaru sjednicu na kojoj je razmatrao tijek i rezultate općinskih izbora te procese rekonstrukcije vlasti na državnoj, federalnoj i županijskim razinama, priopćeno je iz te stranke.

Kolegij je konstatirao da je HDZ 1990 na prošlim općinskim izborima potvrdio svoju snagu i ostvario bolje rezultate nego na prethodnim izborima.

“Što je posebno važno, osim što je osvojio više vijećničkih mjesta, zastupljen je i u općinama gdje su Hrvati izrazita manjina, poput Drvara, Bihaća itd., čime se potvrdio kao hrvatska politička stranka cijeloga bosanskohercegovačkoga prostora”, stoji u priopćenju.

Kolegij je utvrdio prijedlog mjera za Predsjedništvo koje smatra da treba poduzeti prema onim općinskim odborima koji nisu ostvarili očekivane rezultate. U tom smislu Kolegij je predložio raspuštanje nekih općinskih odbora, a za neke rekonstrukciju vodstava.

Predsjednik HDZ 1990 dr. Božo Ljubić je upoznao članove Kolegija o konzultacijama koje je imao s predsjednicima parlamentarnih stranaka oko budućeg sastanka stranačkih lidera čiji bi trebao biti domaćin, kao i o sazivanju sjednice Zastupničkoga doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Kolegij je podržao smjer u kojem predsjednik HDZ 1990 Božo Ljubić vodi pregovore s drugim stranačkim liderima oko uspostave parlamentarne većine, navodi se, uz ostalo, u priopćenju.(Dnevnik.ba)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

OZBILJAN APEL BIRAČIMA: Ne dajte da nas porobe. Bog vidi, Granić-Plenković ne. Naši očevi bit će ponosni, djeca zahvalna

Mnogi strahuju kad su izbori. Umjesto da biraju slobodno, slobodnom voljom i mišlju - ne vodeći se pritom strahom...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -