Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Butković odgovorio Ani Brnabić: Ono kad u sebi žudiš da se provozaš gliserom oko Krka

Must Read

MINISTAR mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković, reagirao je na Facebooku na komentare srpske premijerke Ane Brnabić, koja je kritizirala Hrvatsku zbog njezine reakcije na crnogorsku rezoluciju o Jasenovcu.

“Ono kad stalno moraš dokazivati da si ono što nisi, a u sebi žudiš da se provozaš gliserom oko Krka,” napisao je Butković uz članak o napadu Brnabić na Hrvatsku vezano uz rezoluciju o Jasenovcu.

Butković se u ovoj objavi referirao se na incident iz 2010. godine kada je Ana Brnabić uhvaćena u nedozvoljenom glisiranju u blizini Krka. Snimku incidenta objavio je Morski.hr.

Brnabić, koja ima hrvatske korijene komentirala je hrvatske reakcije na rezoluciju o Jasenovcu. “Meni je beskrajno tužna, ali i zanimljiva reakcija dužnosnika iz Hrvatske. Odjednom je to neprijateljski akt prema Hrvatskoj, a nisu tako mislili kada su bili sponzori srebreničke rezolucije,” rekla je Brnabić.

Ona je dodala kako joj je nevjerojatno da Hrvatska prijeti Crnoj Gori na njihovom europskom putu. “Bit će zanimljivo vidjeti te europske vrijednosti na koje se pozivaju,” istaknula je Brnabić i dodala da “činjenica da u blizini Jasenovca postoji tabla na kojoj piše ‘Za dom spremni’ govori više od svega.”

Podsjetimo, Brnabićini preci su živjeli u Staroj Baški na Krku još od 1673. godine. Nova kuća Brnabića, sagrađena 1980. godine, danas je u njezinom vlasništvu, ali je koriste i drugi članovi obitelji, posebno njezin stariji brat Igor koji živi u Beogradu.

- Advertisement -

12 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vesna Pusić: U Hrvatskoj ima koketiranja s rehabilitacijom ustaštva

Ne mislim da je komemoracija u Jasenovcu nevažna ili da pada u sjenu. Dapače, mislim da je to vrlo...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -