Buntićeva žena ima audiosnimku napada: “Nitko ne želi svjedočiti protiv njega”

DENIS Buntić, bivši hrvatski rukometni reprezentativac, pušten je na slobodu nakon što je pretukao ženu te joj prijetio da će je ubiti.

Osim toga, policija mu je u kući našla i hrpu oružja – automatske puške, zolje i streljivo.

Nakon ispitivanja, sud u Ljubuškom pustio ga je na slobodu uz mjere zabrana prilaska ženi. To je sud na kojem desetljećima radi njegova majka. Tužitelj mu je kum, a tužiteljeva majka odvjetnica, objavila je Slobodna Dalmacija. Buntićeva odvjetnica je za Dnevnik Nove TV rekla da nije bilo razloga za zadržavanje u pritvoru.

“Svi smo u šoku. Da je bilo tko drugi na njegovom mjestu, on bi ostao u pritvoru. Tu su oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola”, kazala je za Bljesak.info. Prepričala je napad te naglasila kako je u jednom trenutku “zatvorila oči i rekla – što bude, bude”.

Buntić je dijelu medija ustupila audiosnimku napada jer, kako je rekla, nije više htjela trpjeti nasilje, a dosad joj nitko nije htio pomoći. Ispričala je čak kako su prijatelji i njegovi roditelji rekli da neće svjedočiti ako ga prijavi iako su vidjeli kako ju je udario.

“Ne podcjenjujte me. Ja nemam izbora. Ako svi ne čuju kako izgleda moj život, mogla bih ostati bez njega”, rekla je Klara Jutarnjem listu.

“Trpim to pet godina. Dan prije krštenja našeg djeteta, držao je dijete u rukama i udarao me. Uzeo je bocu mineralne vode kojom me htio lupiti u glavu, ali je kum stao između nas i to spriječio. Puknuo mi je bubnjić. Još prije toga u sobi me ščepao za kosu i lupio. Na parkingu pred kućom sam povraćala i vrtjelo mi se u glavi pa su moji inzistirali da odem na hitnu. Prijatelji su mi rekli: ‘Oprosti, ne možemo protiv njega svjedočiti.’ Njegovi roditelji također”, opisala je što je preživljavala.

“On ima 160 kg, a ja 50. Nemoguće je da se čovjek obrani, da čovjek stane i postavi se. Kada u njemu proradi zlo nakon alkohola i droge, to je neprepoznatljiv čovjek”, ispričala je za Bljesak.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako me ne ubije, bar ću imati dokaz”

Ali u petak je odlučila nešto napraviti. Nakon što je stavila dijete u krevet, mobitel je ostavila uključen na glasovnom snimanju.

“Mislila sam, ako me ne ubije, bar ću imati dokaz”, dodala je.

Snimka traje oko devet minuta i jako je uznemirujuća. Na njoj se čuje kako ona pita što mu je učinila te ga moli da ju ne udara. On je vrijeđa, prijeti: “Sad ću te ubiti. Ubit ću Boga u tebi, krvi ću ti se napiti.”

Na snimci se čuje i kako je udara.

U pozadini se pred kraj čuje i kako beba plače.

Nakon svega, Klara Buntić uspjela je pobjeći i pozvati pomoć i policiju. Ali nakon ispitivanja, Buntić je pušten na slobodu.