Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

BRUXELLES: Mozak operacije je “integrirani” građanin Belgije – slobodni novinar Faycal Cheffou!

Must Read

Naime Cheffou je snimljen na nadzornoj kameri zračne luke u društvu s drugom dvojicom terorista Ibrahimom El Bakarouijem i Najimom Laahraouijem.

Ova slika obišla je svijet u potrazi za identitetom trećeg čovjeka u bijelom, za koga se ispostavilo da je upravo novinar “freelancer” Faycal Cheffou. Inače Faycal je živio u malom improviziranom studiju udaljenom samo 500 metara od podzemne žejeznice koja je bila drugom metom terorističkog napada.

Smatra se jednim od glavnih organizatora napada u Bruxellesu kada je živote izgubila 31 osoba a više od stotinu ih je ranjeno.

Faisal Cheffou Brussels je slobodni novinar koji je svojevremeno na  videu objavljenom na internetu objavio  kako  ljudi borave ilegalno zatočen u zatvorenom 127A centru gdje im se krše vjerske slobode i ne osigurava pravo proslave Ramazana.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -