Published On: Čet, sij 20th, 2022

BRUSSELSKI BARUN A NE PREMIJER HRVATSKE: Bez pritiska izvana Plenković nije mogao zaboraviti da su Džaferović i i njegov bijedni sluga Komšić pokrenuli “rušenje” Pelješkog mosta. A onda je i to naglo zaboravio!

Čime se dakle i dan danas  hvali Plenković?

Gradnjom Pelješkog mosta. Evo jučer se pohvalio. I prekjučer. I čime još?

Napadom na Dodika.

No bez Dodika taj most ne bi bio dovršen.

Plenković je to izgleda zaboravio. Toliko je naštrebao brusselsku agendu da više ne zna tko mu glavu nosa. Odnosno on tvrdi da ju nosa on. Vjerujete li mu?

Napade na Dodika Plenki snimi i dostavlja ih Brusselsu i Berlinu.

Salut monsieur Brussels, Bonsoir Madamme Merkel. Ju suis Andrej. Donosim vam glavu genocidnog vođe srpskog naroda koji želi pocijepati našu Bosnu!

Te proziva sve koji u Dodiku ne vide neprijatelja Hrvatske.

Sve naravno po naputku Brusselsa.

Eto zašto su Hrvati u BIH tu gdje jesu. I zašto su Mađari nacija koja buja.

Hrvati u BIH postali su integralni dio bijedne Zapadne Hrvatske. Knez Bornine izdajničke nacije. Ugrađuju se u Zvonimirovo proklestvo.

Jer nekonzistentni su. Malo bi se borili za svoja prava dok Zagreb i Mate Granić ne udare po prstima.

Baš kao i 1994. Kada nas je HDZBIH izdao i izručio Graniću. Žrtvovao narod da ojača urušavajući europski imidž Franje Tuđmana i njegovog beskrvnog vanjskopolitičkog eksperta Mate. Zeta hercegovačkog. Nažalost. A  koji je Hrvatima u  BIH isisao krv da bi Zagreb bio rumeniji u licu.

Ta scena u kojoj se neki lider u Zagrebu, zarad malo narušenog imidža po brusselskim dvorima odriče cijelog naroda u BIH upravo se ponavlja.

A mi ? Što radimo mi u BIH? Mi kalifat Hrvati?

Bez vlastitih smo planova i strategija. Kopipejstamo stavove iz RH iako živimo potpuno drugi politički okvir i drugu stvarnost. I morali bismo tražiti vlastiti put opstanka. Bez obzira sviđao se on Von Plenkovskom ili ne.

Skupa s Hrvatekima u Pereciji osupnuti smo, zgroženi smo jehote srpskim memorandumima. Strateškim dokumentima koje donosi svaka odgovorna nacija. Zgroženi smo, vrištimo, budući da svojih nemamo.

U vječnoj potrazi za stranim gazdom mi gledamo u Zagreb. Baš kao i Bošnjaci u  Ankaru.

A gledati u Zagreb dok Zagreb sam traži stranog gazdu naprosto je idiotizam. Jer gazda u kojeg se zagledao Zagreb isti je onaj kojeg plaćaju islamistički petrodolari.

To je zatvoreni krug nestajuće hrvatske političke misli.

Mate Granić uništio je Tuđmana. I njegov imidž državnika. Izgleda da će i Plenkovića.

Granićev kukavički pristup pretvorio je Tuđmana na  svim svjetskim akademijama, od do tada uvaženog i odlučnog vizionara  u preplašenog i prpošnog vođu koji je u ključnim trenucima, poradi obrane vlastitog ega ustuknuo od obrane vlastitog naroda.

Kako će to sutra sve svjetske  vojne akademije kao i diplomatske, tumačiti “vizionarski mategranićevski” potez RH Vlade tog vremena u kojoj njene vođe, traže od Hrvata da 1994 stanu rame uz rame s onima koji su ih masovno ubijali, obredno klali, potom tjeraju HV vojnike da ginu za Cazinsku krajinu, a desetljeće nakon toga gledaju kako im isto to Sarajevo s kojim su potpisali vojni ugovor, sprema omču oko vrata zvanu UZP.

To je HDZ politika o kojoj Markov trg šuti.

Plenković čak ismijava riječ “suverenistička” Hrvatska.  Njemu i Graniću je to odurno.

Dok SDA na to plješće. Sretni su. Bože dragi ko bi se ovome nadao. Da će nakon Tuđmana i Granića na Markovom trgu ponovno sjediti ljudoliki tapiri. Beskrvna masa kroatopitekusa bez srca.

I zato u RH građani Perecije imaju premijera točno kakvog zaslužuju.

Onog koji je glasan i grlat bez pokrića. Jer galamom prikrivaš suočavanje s greškama koje činiš.

A galamiti mu se da. Ta ima većinu. Jer mu u Saboru od HDZ-ovaca iz BIH nitko i ne smije postaviti pitanje tipa “koji ti je k premijeru, što nam radiš od glasača” i zaprijetiti izlaskom iz kluba.

A narod hrvatski, naši katolibani, kladioničari, štovatleji Gospe od Međugorskih Petaka,  ponosni su na te tri krznene šutljive životinjice u Saboru zato kaj su ih gore poslali. Da se potkože. Da Hrvati vide kakve smo sinove dali. Jer zaslužili su bolan.

I šute životinjice. Šute.  I godinu. I drugu.

A Raspudić govori.

On koji je do jučer bio uzor u oratorsrvu svakom HDZ-ovcu u BIH sad je odjednom prijetnja.

Kvari im akorde, ubija im D-mol u sazvučju s Von Plenkovskym, ruši im tek podignuta Potemkinova sela i zaseoke nove državotvorne politike,  one o kojoj nam cijelo vrijeme govore kako je sjajna i promišljena i kako se oni ubijaju za nas da bi na kraju sve završilo s porukom: Trčite pod Bakirovu suknju a ti Emire H, mrš na HRT i glumi malo croatofila. Te makni s youtuba one snimke đe tekbiraš.

Onogatiboga

Osim što personalno u Saboru dere po svima, Plenković još na jednu temu kategorički šuti.

Ne komentira činjenicu da je Džaferović dan prije Vukovara izjavio , kršeći Inzkov zkaon kako Arpaski teroristi u BIH nisu ubijali nikoga.

Zamislimo da je to rekao Srbin iz BIH, da Srbi u Posavini nisu ubili nikoga, da Srbi u Prijedoru nisu ubili nikoga i da nisu radili zločine. I da je taj Srbin u Vukovaru sutradan koračao uz Plenkovića.

Ne, zamislimo jebote da se Plenković jednom usudio u Vukovaru koračati uz Pupovca. Iako Pupovac nije odgovoran za ubojstvo niti jednog Hrvata. Dok Džaferović itekako jest. Pa i onih Hrvata iz BIH čije su obitelji dale sinove i u Vukovaru. Jedan sin na Ovčari drugi kao žrtva Prostora Džihada.

No Džihad, to je germanoperecima prestrana riječ.

I njima je lakše sanjati Pavelićev san kako će sve to jedan dan biti proglašeno “nesretnim sukobom” i kako će Bosna biti ponovno saburli zemlja. Puna Behara. I Hrvata i Bošnjaka. Bez Srba.

To je taj narativ koji se stide javno reći.  A sanjaju ga. Jer jedino što Plenković održava na životu je živa i nesmanjena srbofagija. Žderačina naroda kojeg ionako u Hrvatskoj gotovo više i nema. Plemenitog li odnosa Pobijednika nad Pobijeđenim.

Shvaćamo li koliko je ujedno HDZ politika iz Zagreba servilna prema Sarajevu i Bošnjacima? Kao da im nisu priskrbili presudu za UZP i natkanuli imidž jedine presuđene stranke u EU parlamentu? Oni kojima Hrvatska nije spremila niti jednu jedinu tužbu. Iako imaju materijala u ladicama.

 I shvaćamo li koliko je ujedno šovinistička prema Srbima? 

Jer naravno, lako se kurčiti prema Srbima, narodu kojeg si pobijedio u Hrvatskoj, koji je ionako sam sebi najviše i presudio, slijepom odanošću Beogradu, nešto naročito i nisi imao pobijediti kad si s američkom avijacijom nadlijetao babe u Varivodama.

Teško se međutim kurčiti prema SDA-u, moćnoj panarapskoj stranci koja te potpuno nadigrala i ponizila. Koja ti i i danas, kao malenoj i nebitnoj europskoj demonkršćanskoj partijici na obodu Europe crta agende.

I koja i danas upravlja tobom putem jakog i bogatog lobija s Istoka. Koji je upravljao i upravlja i Brusselom i Haaškim sudom. A sjedište mu je u Arabiji.

I džaba je ponavljati činjenica da se suočiš s činjenicom da te SDA vodi 10:0 u preletima i pobjedama. I da dok si im čuvao 500.000 izbjeglica u Dalmaciji, dostavljao oružje i lijekove da su ti isti ti SDA-ovci istrebljivali tvoj narod u Srednjoj Bosni. I to još u jesen i  u zimu 1992 godine.  Daleko ispred bilo kakvog UZP-a.

I opet su tu te iste ljude spašavali Srbi. Mrski nam Srbi. Pa kad su spasili našu djecu i žene, te vojnike koje su isto tako netaknute propustili ka Hrvatskoj ista ta Plenkovićeva Hrvatska ponovno je 1994. poslala iste te ljude na frontu u isti taj kraj.  Da pucaju po onim istim Srbima koji su im samo dvije godine prije koji spasili cijele obitelji od mudžahedinskih obrednih pokolja. U Zapadnu Bosnu su iste te Hrvate posali. Da ubijaju one koji su im pomogli. Da osvajaju školu u Torlakovcu. Povrh Jajca. U to doba srpskog Jajca. U kojoj su Hrvati bili smješteni kad su ih Srbi prihvatili.

I kada su na desetine naših Hrvata, tada bacili puške i kazali da ne mogu pucati po vojsci i narodu koji su spasili njihove žene i djecu ni tada ništa Zagreb, prokleto  umišljeni Tuđmanov i Plenkovićev Zagreb ništa shvatio nije. Jer tko će upratiti sve te BIH bojišnice boga ti. Prosječnom ZG mozgu, sama BIH je povreda časti. Razmišljati o njoj a ne o Garmišpartenkirhenu naproso je uvreda svakom pravom Barunu Perecije.

Plenković  komentira samo  ono što mora. Što su mu rekli šefovi. Niti jednu od ovih stvari komentirati neće.

Jer Hrvatska je okupirana zemlja. Zemlja okupiranih medija. Ograničene slobode misli.

Zemlja sretnog i stranog vodstva. I nesretnog domorodačkog stanovništva.

To strano , odnareođeno vodstvo u Hrvata, ti AustroBrusselski baruni  klanjaju se stranom okupatoru u BIH. Schmidtu.

Ne prozivaju ga za urušenje Ustava BIH iz 2000 kojim je poništen međunarodni mir. Ne stavljaju veto u EU Daytonskoj BIH sve dok se OHR amandmani na Ustav FBIH ne ponište i Hrvate ne vrati u ravnopravan položaj sukladno Daytonu i Washingtonu.

Hrvatska ima svoju nacionalnu izdajničku TV. Na kojoj gostuju teatralne tekbirlije.  Deklarirani obožavatelji džihada. I nekakve prekonoćno instalireane Senade s nekakvih bosanskih instituta privremeno instaliranih kao zagrebačke ćelije.

Hrvatska je uz to  premrežena  Hanža medijskom divizijom, plaćenom iz Sarajeva koja pere mozak narodu.

Hina je u Sarajevu okupirana. Pilsel, ustaša iz Argentine nudi usluge ustaške propagande u otetom ustaškom uredu s Blaž Kraljevićevim portretom.

Hrvatska je tužna zemlja. U kojoj brusselski reptili, nedodirljiva  okultna oligarhija okupljena oko Plenkovića, smatra da je njihova plava brusselska krv, upravo ona vrsta uzvišene krvi koja nije u stanju pogriješiti i izdati.

A i zašto bi to vjerovali? Pa Brussels i Berlin govore im stalno “Bravo, dečki, sjajno to radite, dok jockerface smiješak blažene Marije Pejčinović Burić botoksirano i naklonjeno klima potvrdno glavom mašući im iz Prijestolnice svih baruna moderne hrvatske Vlade. Davno odnarođene od naroda kojem su sjeli na kičmu.

Mi s običnom krvi, tom nekom morlačkom,  nama je tek dano da se divimo neshvaćenim potezima Plenkovićevih anđela, koji su toliko genijalni, plavi, baršunasti i apstraktni da ih mi zapravo i ne možemo vidjeti. Mi smo zapravo idioti. Daltonisti uzvišenog.

A ovo što radi von Plenkovsky, i njegova uzvišena ministarluk raja, to ti je rodijače čista konceptualna umjetnost. Jean Baudrillard , francuski filozof je o tome fenomenu optuživanja onih koji postavljaju pitanja na neshvaćena konceptualna djela davno pisao u tekstu “Urota umjetnosti”. Ovo je nešto novo. Ovo je Urota Barunije.

guest
142 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
drZlikovac
drZlikovac
4 mjeseci prije

Tko piše ove političke Traktate u ime Hrvata BiH…vjerovatno isti oni koji su i najodgovorniji za njihovu pogibelj ,oni koji su ih i uvukli u rat sa muslimanima ..i koji i sad gase vatru benzinom.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Šta bi hrvati trebali to uraditi.Muslimani su nas prvo u ratu pošteno nasamarili i poubijali prvi put
Drugi put su nam podvalili komšića ko što ptica kukavica podmeće svoja jaja
Šta bi trebalo nakon ovoga ,možda da im damo aplauz,da im možda trčimo u zagrljaj .Jesi li ti

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

nije .

srbin
srbin
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Teško se pokrenuti iz pasivnog posmatranja dok se drugi bore za opstanak, ali ako sad propustite priliku da se političkim putem izborite da budete svoji na svom kasnije će biti kasno kad prođe baka sa kolačima.

Lukša
Lukša
Šta ti kažeš na ovo?  srbin
4 mjeseci prije

Točno

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  srbin
4 mjeseci prije

Hrvati su nažalost gotovi. Papa zove Komšića???? Halo! Zemljo, otvori se!

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Srbi ostaju sami. Može ih spasiti samo brza propast amerike.

Kiklop
Kiklop
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Mozda ga je zvao na ispovijed.Papa vrhovni poglavat katolicke crkve umjesto da se moli Bogu , on se moli Komsicu koji ne vjeruje ni u sta.Posalje mu muslimana u Vatikan za ambasadora on se grli sa istim.Boze sacuvaj…

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Kiklop
4 mjeseci prije

Užas užas.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Vojtila je zvao KLINTONA….KLINTON ALJU i DUDEKA…Vašington za mjesec…poraz UZP

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Šaćire života ti poštedi nas svojih glupavih komentara
Naporan si.

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Pusti budalu. Neka ga ko i komšića, da se imamo kome smijati.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

neka ga, neka se blamira kao i dosada.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
4 mjeseci prije

GANGA Š

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Puszi ba vojtilu. Politički papa. Postavljen kad se sssr razvaljivao.

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Hm vidiš, to govori da i današnji papa mora slušati amure.

Andrijica Simic
Andrijica Simic
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

fildzanisto o kakvom porazu pricas kad si jos uvijek u 23%

tutu
tutu
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Jel u Hercegovini pobijeno i po logorima zatvoreno vise Hrvata ili Muslimana? Za Bosnu znam! Znam da ste se mlatili po Mostaru, ali gdje jos, Sirokom?, Grudama?, Capljini?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  tutu
4 mjeseci prije

Šta mlatiš praznu slamu
Problem je u tome što vi hrvate niste zatvarali već ubijali.
Da ste ih bar zatvorili ,bar bi bili živi .Ovako ste ih na licu mjesta podmuklo poubijali.

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  tutu
4 mjeseci prije

Smrdljivče Grude i Široki su sretni gradovi bez fukare turske !

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
4 mjeseci prije

Bravo.

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Znate li da je musulmanima zakonom zabranjen ulazak u Japan?

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Kinezi to po kratkom

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
4 mjeseci prije

U kini 120 miliona musulmana živi. Skoro ko i u indiji.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  tutu
4 mjeseci prije

pu🖕pu

Last edited 4 mjeseci prije by Bruce Lee 🐉🐲
Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

100% se slažem. Ali kvinta, minta, pinta vrše svoje.

Mile jeleosvetitelj
Mile jeleosvetitelj
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Đe si brate Srbine? jesi li uspio pronaći biološkog babu među demobiliziranim vojnicima Vojske RS ? Jesu li ti napokon rekli ko ti je biološki babo?

Biološki babo od drZlikovca
Biološki babo od drZlikovca
Šta ti kažeš na ovo?  Mile jeleosvetitelj
4 mjeseci prije

Ja nisam. Mogo je bit bilo koji od nas.

kresimir
kresimir
Šta ti kažeš na ovo?  Mile jeleosvetitelj
4 mjeseci prije

U PRAVU SI BRATE SRBINE SVE :::: SAMO TREBAS NAGLASITI DA STE I VI POSTALI 60% OD KATOLIKA U TO VRIJEME ; AONDA POTU;RICE 100% OD NAS KRSCANA ::!!

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  kresimir
4 mjeseci prije

Haj ba krešo što pričaš ono u šta ni sam ne vjeruješ.

Mile jeleosvetitelj
Mile jeleosvetitelj
Šta ti kažeš na ovo?  kresimir
4 mjeseci prije

Nisam Srbin. A da i jesam, kakve veze…..

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Mile jeleosvetitelj
4 mjeseci prije

Ovakve srbi ne prave. Ovo je đavao napravio.

tutu
tutu
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Pisu domaci izdajnici koji doje kasu HDZa BiH!
Zove se RH u pomoc, a domaci izabrani predstavnici hlade mu..a negdje uz lijepu rijeku ili na moru. Od njih se nista ne zahtjeva, jer legitimno blokiraju vlast i ne idu na posao!

O njima naravno sve najbolje!

Ne razumijem ovaj bashing prema RH! Kakve to mogucnosti ima RH ovdje? Kakve EU, gdje bi ona prva trebala nesto reklamirati?

Domaca stoka sitnog zuba napaljuje nepismenu sirotinju i koristi je usput kao robove za svoje velebne financijere iz privatnog sektora. Ubija ih otrovima koji su u normalnom svijetu zabranjeni vec 50 god.
Djaba sve, mi cemo se najesti mrznje i otici u Njemacku motivirani da se nikada ne vratimo!

Lukša
Lukša
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Na kojim si ti drogama? Nekim muhamedanskim za koje mi ni ne znamo ?

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Lukša
4 mjeseci prije

A proba bi..a?😀

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Lukša
4 mjeseci prije

Ma to se ludo rodilo.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Lukša
4 mjeseci prije

amfetamin đihad drogs

Za HrHb
Za HrHb
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Ne piši o nečemu o čemu nemaš pojma

Josko
Josko
4 mjeseci prije

Odavno ne pročitah bolji tekst koji gađa u srž stanja.Autoru svaka čast!

Josko
Josko
Šta ti kažeš na ovo?  Josko
4 mjeseci prije

Samo da nadodam nešto što bi se uklapalo u tekst a to je da je nakon uspostave platforme u federaciji Dodik bio taj koji je spriječio istu na državnom nivou.

Kleme
Kleme
4 mjeseci prije

Erdoganu je u amanet dane neke opcine u Bosni od Alije tako da on ima ivlast pregovore da vucicem i zokijem.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Kleme
4 mjeseci prije

Pa to svi znaju ,i muslimani samo što oni bježe od istine

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Kleme
4 mjeseci prije

rezervat 23

sim
sim
4 mjeseci prije

POSKOCE – u zadnje vrijeme sam primijetio da si dijelom pogodio sve-hrvatsku problematiku u BiH – izvrsnim pisanjem o Zavjeri Hercegoavckog fratarskog klera protiv Biskupa i Sv. Stolice kao i hrvatskim kriptokomunistima. “Njihovim zajednistvom” u kontinuitetu vidimo luzerske refleksije (nestanak nacije) na svehrvatskoj ideji u BiH, izmedjuostalog i na BEZORJENTIRANU POLITIKU HRAVATA i njihov svakidasnji zivot u BiH. To ne bi bilo moguce da ih u tome svesrdno ne podrzava NEDORASLI Hercegoavcki kriminalni lobiji unutar HDZ BiH kojih ima cca. 90% unutar HDZ BiH – kojeg s namjerom ili nepaznjom ne kritiziras …
Po meni Hrvatski politicari iz HR (naravno lutaju – neznaju) ili su nasjeli na tanak led – sa ovom gore opisanom MAFIJOM ili je stvarno doslo do toga – da se NEMA VISE S KIME braniti HRVATSKI INTERES U BiH. Dakle moje mislejnje je da POSKOCE tvoja kritika nije PROMASENA ako se radi o kritici “Hercegovackog Lobija u HDZu HR” kojih takodjer ima u unutar te stranke u znatnom procentu!
Dali Hrvatska Politika prema BiH razmislja pitati ista HRVATE U BiH – na kojima abstinimo DRZAVNOST BiH???

sim
sim
Šta ti kažeš na ovo?  sim
4 mjeseci prije

HTIO SAM PITATI: Dali HR – Hrvatska Politika prema BiH razmislja pitati ista BOSANSKE HRVATE – na kojima bastinimo DRZAVNOST BiH ili ce se baviti politikom “zastite kriminalaca”???

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  sim
4 mjeseci prije

Sinko ne postoje Bosanski Hrvati
Postoji Hrvatski narod u Državi BiH
Ako te titino školovanje izbezumilo ima ih koje nije
Još ima vremena nauči ponešto

sim
sim
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Sigurno je da 90% HDZovaca u BiH je porijeklom iz Hercegovine – u visokom procentu koruptivni i kriminalni – nikako se nemogu pomiriti s cinjenicom BiH DRZAVNOSTI koja se bastini na sasvim drugacijem karakteru Hrvata u BiH koji su za sada iseljeni, pogotovo iz RS radi POGRESNE POLITIKE ove Hrvatske Mafije iz Hercegovine – ujedno stiteci prvenstveno sebe na specijalan nacin od BiH PRAVOSUDJA – kao i svoj Kler u Obracunima s Biskupom … Tako da u tom jednom NARODU HRVATSKOM ipak ces trebati razdvojiti kriminalce koji ce – evo uvidjamo ZRTVOVATI SVOJU NACIJU … samo kako bi izbjegli BiH pravosudje i ponizenje hercegovackog klera koje im je BISKUP i SVETA STOLICA pripremila – a to je uvodjenje VIZITATORA u HERCEGOVACKE ZUPE …
Tako da sve karakterne Hrvate nemozes svrstavati u isti koš sa KRIPTOKOMUNISTIMA i KRIPTOKRIMINALCIMA!

sim
sim
Šta ti kažeš na ovo?  sim
4 mjeseci prije

Cinjenica je da je HDZ HRu presudjeno u Hrvatskoj – takodjer u kojem je bilo znacajan broj Hrvata iz Hercegovien – s podrucja Hercegovacke franjevacke provincije … zar ti ovi PORAZNI REZULTATI HRVATA u BiH ne govori nista o njihovoj KOORDINACIJI …

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  sim
4 mjeseci prije

Mrs bhalijo

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Naravno ovoj “ekipi” zajedno s Predsjednikom Tudjmanom i nasem ISELJENISTVU treba priznati svaki Hrvat za veliki doprinos u stvaranju HRVATSKE DRZAVE u samom pocetku 90ih … Pa valjda radi tako velike stvari – nisu si stvorili i “privilegiju” ICRPITI KOMPLETNU NATALITETNU PRODUKTIVNOST hrvatske nacije …

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Od vjeka i pamtivjeka ja i moja obitelj se izjasnjavamo kao HRVATI , sline koje vjeru mjenjaju svakih 10 20 god sad su srbi pa hrvati pa muslimani pa bosnjaci pa mjesanog braka nezna jel poso il doso kao sto je komsic , netreba nit komentirat nit razgovarat , zele lazima i poricanjem drugome da stvore novu naciju cuj sad ovo GRADZANSKU bhuhahaha , Voda pa sapun fukaro thurska

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Bravo.

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Tako je.

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  sim
4 mjeseci prije

Ma ulazak u eu je hebao hrvate. Sad se prdnuti ne smije od njemačke. To jebalo i cro i hb.

🇺🇲❤🇧🇦
🇺🇲❤🇧🇦
4 mjeseci prije

Hahahaha koje khmecanje valjam se,ovo je jedna predivna melodija🤣🤣🤣🤣🤣

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  🇺🇲❤🇧🇦
4 mjeseci prije

A što će tebi usa zastava photurice i vazalu?

Biološki babo od drZlikovca
Biološki babo od drZlikovca
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

De ga pitaj da nam napiše tekst svoje himne. I kada mu je varta verificirana u Skupštini BIH.

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Biološki babo od drZlikovca
4 mjeseci prije

🤣🤣🤣👍

Blanka
Blanka
4 mjeseci prije

Za kaznu svi na dan izbora glasat za adezej bar 7 puta ako ocete da vam ope’ lekarkin mali i zlocnacki zdrug zajedno sa klepto sektom aka CK adezej pije krv za slsmku.
Ajmo Eranija, Trk, traziJo preCjednik da zbijrmo redove i glasamo za njegovu krimi sektu….

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
4 mjeseci prije

Zadnji put u Mostaru uskakali kroz prozore kako bi glasali za HDZ ..uplašili se da ne zatvore birslišta…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

lovo…, ovaj, domoljubi. Zato uskakanja kroz prozore. I svaki od njih 5-6 osobnih za glasat. Zna se.

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
4 mjeseci prije

Sve je uzalud, blankice.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Naravno da jeste uzalud dok nam klepto sekta boga moli da ostane sve po starom, briga za narod je vec pokazana u zadnjih 20 i kusur godina.

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Slažem se hebi ga.

Dedzal
Dedzal
4 mjeseci prije
Dedzal
Dedzal
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije

Hvo pjeva a ne HOS …1996
Nema laganja😁
🙋‍♂️🇺🇸🇩🇪🇬🇧🇦🇹🇧🇦🇭🇷🇮🇱

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije

šta trkeljaš ti

Dedzal
Dedzal
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
4 mjeseci prije

Pa ovdje svaljujete sve na Hos…a bogami dokaza 100tinu da je HVO bastinio u.s.t.a.s.l.u.k

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije

Dokaza ima 100000 da ste vi bagra isilovsko teroristicka

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije

ne razumiješ ti to druže.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije

HOs Slavnog Blaže Kraljevica je pjevao…Bosno i hercegovino moja domovino…

Dedzal
Dedzal
4 mjeseci prije

https://youtu.be/h8GbHn740nw
Evo jos😉
Samo istina
🙋‍♂️🇺🇸🇩🇪🇬🇧🇦🇹🇧🇦🇭🇷🇮🇱

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije
Dedzal
Dedzal
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Mi Bosnjaci mrzimo Izrael

Dedzal
Dedzal
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije

🇮🇱❤🇧🇦❤🇮🇱❤🇧🇦❤🇮🇱
🇺🇸🇩🇪🇬🇧🇦🇹🇭🇷🇮🇱🇧🇦🙋‍♂️

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije

Mrzite vi sve sto nije muslimansko

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije

Zašto? I jedni i drugi se obhrezujete i ne jedete svinjetinu!

Dedzal
Dedzal
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

To jedan cetnik koristi tudji nick i misli da je inteligentan😂
Tipicno samo znaju krast tudje😏😁
🙋‍♂️🇧🇦🇮🇱🇭🇷🇦🇹🇬🇧🇩🇪🇺🇸

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije
Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Bošnjaci muslimani su uvijek borili protiv genocidasa

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

I činili nad njima genocide. Od 41 do 91.

Dedzal
Dedzal
4 mjeseci prije

https://youtu.be/pJ5uTU8RSek
Nista drugo, samo istina nas moze unormalit …evo je😉
🙋‍♂️🇺🇸🇩🇪🇬🇧🇦🇹🇧🇦🇭🇷🇮🇱

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Bravo samo istinu o bosanskim muslimanskim teroristima

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Uvijek SU BOSNJACI bili PROTIV genocida

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Što ne znači da sami nisu vršili genocide.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Da prvo sebi odsjeli glave pa buc u drinu..1941 1942…pa onda se zapalili se 1992…u visegradi…pa onda…sebi napravili kapiju pa markale..pa sebi porusili sve dzamije…

Kmečavci donjeg sliva Neretve
Kmečavci donjeg sliva Neretve
4 mjeseci prije

Kon.zula za biskupa i da povede ovaj napaćeni narod kravate na Kosovo ravno

Krapina
Krapina
4 mjeseci prije

Ma naravno s vana. Plus njegova luda glava.

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Pritisak svana je strašan. Sve u cilju da se razvali RS i Dodik.

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Neće uspjeti. Srpskom narodu je pun quurac ovog bhalinluka.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Sve pokusavaju da zavade Srbe i Hrvate , hoce da bace kosku mrznje , jer znaju kad su Srbi i Hrvati skupa nemoze im mi evropa ni amerika nista

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Lako je hrvate obrlatiti. Cro je u eu. Sluša se njemačka.

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
4 mjeseci prije

“Ja se slazem s tim da trebamo tuci Zagreb.”
Mile Dodik.
Uzepeovci mu pljescu,kazu ti si pravi coek.🤣🤣

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
4 mjeseci prije

Lupetas bezveze , neces zavadit Srbe i Hrvate ,dolazimo po vas , spremi bulu

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
4 mjeseci prije

Svašom podmuklošći se niko ne može mjeriti na ovom svijetu zato ti je bolje da šutiš.
Srbi su bar iskreni ,žele republiku srpsku ima 30g. to
govore i ne kriju.
A vi muljate i više ni sami ne znate šta želite ..Podmukli,lukavi,jedno pričate drugo radite,treće mislite .
Nikad se ne zna što od vas očekivati.
Obojani svim bojama.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Kako pjenite , ujedinili ste Srbe i Hrvate , svi vam tekstovi mrznje dzaba , kao sto ti reko malo prije ostat ce te i bez tih 15%

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
4 mjeseci prije

Misliš da ne bi eno jos leze projektili u Banja luci…dodo KAŽE vlasnistbo drzave Bosne..kada je zajedno Hv i ARBIH JURILI BANJALUCI NASTALA PANIKA NIJE IMAO KO ISPALITI..IZGLEDA DA JE ARKAN TE U KOLONI POBIO KOD MODRIČE

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

A što je nato bombardivao srpsku i uništio im sva skladišta goriva i municije, a vas naoružavao…?

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
4 mjeseci prije

Stvarno lupaš, idiote.

Brćkanje za krs' časni
Brćkanje za krs' časni
4 mjeseci prije

Srba ima kao lista

comment image

Dedzal
Dedzal
Šta ti kažeš na ovo?  Brćkanje za krs' časni
4 mjeseci prije

😂😂😂😂
🙋‍♂️🇧🇦🇮🇱🇭🇷🇦🇹🇬🇧🇩🇪🇺🇸

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije
Dedzal
Dedzal
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Mi Bosnjaci mrzimo Izrael

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Dedzal
4 mjeseci prije

I tvoju dedžal.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Brćkanje za krs' časni
4 mjeseci prije

Je li to vrba…

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

I tvoju šaćire.

Brćkanje za krs' časni
Brćkanje za krs' časni
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

i to tužna

Panteri Brcko
Panteri Brcko
Šta ti kažeš na ovo?  Brćkanje za krs' časni
4 mjeseci prije

Kako lepo slavimo 9 Januar u Brckom

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Panteri Brcko
4 mjeseci prije

Prvi i zadnji puta

Krapina
Krapina
Šta ti kažeš na ovo?  Brćkanje za krs' časni
4 mjeseci prije

Brčko ti ja muter. Jest da smrdi, al napiću se rakije.

Brćkanje za krs' časni
Brćkanje za krs' časni
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Koliko vas ono ima od čemerna do prevlake, manje od 50 hiljada, 80% baba i đedova. Šta kaže đedo Krstan? Osiromašilo se, a nema turaka da pljačkamo. Brćkaj se za krs’ i leleči uz Danicu šta’š.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Brćkanje za krs' časni
4 mjeseci prije

Bi ce bi ce , spremte se spremte

Brćkanje za krs' časni
Brćkanje za krs' časni
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

šta će bit, da prestanu mostarci kupovati nevesinjski krompir i pađeni jogurte i ovo što ima će otići

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Brćkanje za krs' časni
4 mjeseci prije

imaš filđžan državu vrvi nonamo avlijan.er.u

Brćkanje za krs' časni
Brćkanje za krs' časni
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
4 mjeseci prije

comment image

Panteri Brcko
Panteri Brcko
Šta ti kažeš na ovo?  Brćkanje za krs' časni
4 mjeseci prije

Upali TV Smrdo i gledaj 9 Jaanuar u Brckom des mo vam se mathere nahebali 92

Brćkanje za krs' časni
Brćkanje za krs' časni
Šta ti kažeš na ovo?  Panteri Brcko
4 mjeseci prije

A jesi zavrso oko Brckog. Dobro polozio si cvijece, malo palio baklje, derao se, ok pokazali ste se da vas vidimo, fino poslikali, popisali itd. Ima nas pola milion u tom dijelu, tuzlanski kanton. Vas ima toliko u cijelom RS-u. Nismo zabrinuti. Opusteno. No hard feelings.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

HR 🇭🇷 HB 👌👍

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Brćkanje za krs' časni
4 mjeseci prije

svi će te vi polomiti zube na Hrvatskoj , upamti ako se sjurimo iz svih krajeva svijeta ima da vas nema ati umišlja da smo babe ,sikter čobane tursko k.o.p.i.l.e

Brćkanje za krs' časni
Brćkanje za krs' časni
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
4 mjeseci prije

e sad smo se us.rali

Brćkanje za krs' časni
Brćkanje za krs' časni
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
4 mjeseci prije

nemoj tako ti anice kninske kraljice

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
4 mjeseci prije

Kad su vas odjurili kako ćete sjurit GANGA Š moj

Brćkanje za krs' časni
Brćkanje za krs' časni
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

“Turci vole pare i dobro dupe, a mi para nemamo” – Nikola Pašić

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Brćkanje za krs' časni
4 mjeseci prije

I VAZALSTVO su tako kupili od osmanlija..počev sa Oliverom sultanijom

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Krapina
4 mjeseci prije

Znao sam ja da si ti Rista traktorista iz bivše teroristicke RSK

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Brćkanje za krs' časni
4 mjeseci prije

Šta trkeljaš ko sumanut

Brćkanje za krs' časni
Brćkanje za krs' časni
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
4 mjeseci prije

malo dosadno pa ga ne vadim

kvaternik
kvaternik
4 mjeseci prije

Pisac gornjih redaka bi MORAO upitati čedu Pupavca: Gdje su kosti Dr. Šretera? Ako čedo Pupavac nije sudjelovao u ubojstvu nijednog Hrvata, kako pisac veli, zasigurno danas sudjeluje u sakrivanju kostiju ubijenih!!!

Za HrHb
Za HrHb
4 mjeseci prije

Treba nam ovo kad je naša politika više mislila na Hrvatsku nego na sebe HrHb je predata u naručje našim neprijateljima muslimanima ,jedino je turski predsjednik bio Tuđmanu na sprovodu znao je što je napravio za mudže

BosnaUSrcu
BosnaUSrcu
4 mjeseci prije

Mozete ga podudlati Komšiću

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  BosnaUSrcu
4 mjeseci prije

Podudlali ste vi njemu već odavno dok vas on ovako fino pazi 😂🤣

BosnaUSupku
BosnaUSupku
Šta ti kažeš na ovo?  BosnaUSrcu
4 mjeseci prije

Nabio ti ga on materi

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  BosnaUSrcu
4 mjeseci prije

To neka čini tvoja usmRđena bulica

Carlos
Carlos
4 mjeseci prije

Ima tu štofa, ali ispisano je zbrda_zdola, nemušto.

Zigica
Zigica
4 mjeseci prije

Samo naivan čovjek može i pomisliti da interes određene interesne skupine može nadvladati državni interes članice EU.

Bamboo Garden Stakes
10 dana prije

Very good article. I love bamboo gardens. So i think this bamboo garden article is very useful for bamboo lovers.

Bamboo Fencing Ideas
10 dana prije

Thank you for this bamboo fencing article. I love it, if you wonder more information, please check this bamboo article too.

planter box made of bamboo
7 dana prije

I love bamboo planter boxes, when i research bamboo, i found this bamboo articles on the internet

Bamboo Gardens Decoration
5 dana prije

Great content material and great layout. Your website deserves all of the positive feedback it’s been getting.

Bamboo Gardens Decorations
5 dana prije

Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject.