Published On: Čet, ožu 6th, 2014

BROZOVA NA RUBU ŽIVČANOG SLOMA: Tikveša nikako da pronađe Bošnjaka koji se usprotivio zločinima ABIH

Ugledna NVO Gariwo nametnula se kao vodeća udruga u pogledu promicanja građanskih sloboda u BIH i “regionu”. Vodi je mega ugledna teta Svetlana Broz, gospoja koja tvrdi da joj dedo Joža nije bio ratni zločinac, mrava da čoek nije zgazio, o paktu KPJ sa Hićom 1939-e ni slova ne spominje,  dok poziva današnje generacije u BIH  da se suoče sa zločinima roditelja.  Brozićkin glavni čoek za BIH ugledni je rukopisac, mislilac i lovac na tikve  Amer Tikveša kojem asistira ugledni mladi Amer Bahtijar, nekadašnji vehabija, danas antifašist i socdemokrat, fajter za ljudska prava ljudi s onu stranu obale.

 

Nakon herojskih pothvata ove ugledne družine u kojima su među Srbima i Hrvatima pronašli The Građane, stvarne velike junake našeg doba, veće od njih samih, pravednike među narodima, koji su se usred ratnog ludila, tamo gdje je carevalo divljaštvo doista  usprotivili lokalnim vojskama i zaštitili svoje prijatelje ili susjede, pri tome neki i život položili poput velikog Srđana Aleksića još uvijek se na tlu BIH ne može pronaći niti jedan pripadnik bošnjačkog naroda koji je izložio svoj život kako bi zaštitio svoje susjede Hrvate, Srbe, ili neke druge od progona i smještaja u jablaničke “muzeje” i bugojanske stadione , kako eufemistički sarajevska propaganda naziva mučilišta ABIH.

Ono što su u Hrvata i Srba genocidni  i fašistički logori zločinačkih tvorevina, to je u državne propagande, kad je ABIH u pitanju “bugojanski stadion” i  “jablanički muzej”ne u tvorevini sa koje se također etnički čisti nego na “slobodnom dijelu BIH”.

Tako se i posthumno nakon ubojstva tih ljudi, etničkom čišćenju počinjenom od strane ABIH daje jasna sportski i umjetnički karakter.

Stječe se dojam da su bugojanski Hrvati nastradali tijekom utakmica Bugojanske Iskre a Hrvati iz neretvanskog sliva kao da su pomrli od alergije na  umjetnost.

Amer Tikveša

Tikveša, iako je  plaćen od strane norveških donatora imao je zadatak pronaći i jednog Bošnjaka koji bi posvjedočio da i taj narod ima svoje junake i svoje humaniste. Ljude kojima se trebaju ponositi svi građani BIH.

Nekako je fašistoidno i pomisliti da Bošnjaci takve veličine nemaju. Zasigurno imaju. No Tikveša  tvrdi suprotno.

Naime njegova je teza da ABIH nije radila zločina pa nije bilo ni potrebe za bošnjačkim junacima. Ovu tezu javno je potvrdio i u jednoj svojoj kolumni objavljenoj na antifašističkom portalu tacno.net.

Iako je takav stav fašistoidan. Tvrditi naime da u prošlom ratu ABIH nije radila zločine može samo fašist, pa čudi od uglednih antifašista sa tacno.net zašto takvu kolumnu objaviše.

Začudo niti Predrag Lucić niti Dežulović , nitko, nije se ogradio od ovog Tikvešinog ispada niti su ga ismijali. I dalje sjede s njim.

No Brozova ne misli tako. Budući da su njoj jednako bitni svi Titovi narodi i narodnosti teta Broz inzistira na tome  da se pronađe i Bošnjak junak našeg vremena. A on nikako da se pojavi.

Poskok – pokret za društvenu dekontaminaciju, kako bi pomogao Tikveši u pronalasku takvog humaniste i našeg sugrađanina stoga se pridružuje Gariwu u promoviranju građanskih prava i sloboda i ovom prilikom nudi nagradu od 10.000 Eura onome tko nam dostavi infomrmacije ili priču o građaninu BIH bošnjačke nacionalnosti  koji je tijekom sportskih i muzejskih aktivnosti naše drage ABIH ugrozio svoj život kako bi od pošasti sporta i kulture jablaničkih muzeja spasio svoje drage sportski netalentirane i umjetnički neosvještene sugrađane drugih nacionalnosti.

Dostaviti informacije možete na naš mail hercego@gmail.com a nagradu će dobiti najdirljivija i najslikovitija priča.

 

Mi vjerujemo da bošnjački narod nije ništa lošiji od srpskog i hrvatskog i da Bošnjaci imaju svoje junake. Pomozimo Tikveši! Pronađimo junaka u Bošnjaka!

 

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare