Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Bivši predsjednik HDZ-a BiH Kljujić kandidat za gradonačelnika Sarajeva!?

Must Read

Glavni tajnik Stranke demokratske akcije (SDA) Amir Zukić kazao je danas Feni da, po izbornim rezultatima, gradonačelnika Sarajeva treba da predloži SDA.

– Koja osoba, ko će biti, iz kog naroda, to ćemo vidjeti. SDA će izaći s kandidatom koji će biti općeprihvatljiv za sve građane, a i osoba koja će u okviru nadležnosti Grada sigurno raditi mnogo aktivnije, angažovanije, predanije nego što je to bilo do sada, kazao je Zukić. 

Bivša gradonačelnica iz SDA, Semiha Borovac, dodao je, bila je vrlo aktivna, “osoba koja je ostavila pečat u ovome gradu – i bazen, i Vijećnica, i fasade u Sarajevu…”

– Taj gradonačelnik, u dogovoru s političkim partijama koje će ući u Gradsko vijeće, bit će općeprihvatljiv, kazao je Zukić.

Na pitanje da li bi za SDA bio prihvatljiv prijedlog SDU-a koji je za gradonačelnika kandidirao Stjepana Kljuića, Zukić je kazao da je Kljuić osoba koja je u ratu bila član ratnog Predsjedništva i uživa poštovanje i respekt članova SDA, “ali SDA je dobila najveći izborni rezultat i ona treba da predloži osobu koja može biti gradonačelnik”. (Dnevnik.ba)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mioković predložen za predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, Miličević za zamjenicu direktora Federalne Agencije za bankarstvo

Povjerenstvo za izbor i imenovanje Zastupničkog doma Federalnog parlamenta danas je predložilo Zastupničkom domu da na sjednici 28. svibnja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -