Published On: Pon, lis 21st, 2019

BILA JE ŽIVA! U trenutku kada je njezino tijelo bačeno u rijeku njeno srce je još uvijek kucalo

Čekaju se nalazi vještačenja mrlja iz automobila koji se povezuju sa mjestom zločina, a ostaje za vidjeti hoće li stručnjaci uspjeti izvuči bilo kakve podatke iz mobitela ubijene djevojke. Kako domaći stručnjaci nisu uspjeli ništa uraditi po ovome pitanju, mobitel je poslan u strane zemlje na daljnje vještačenje.

U međuvremenu, pojedini mediji su objavili kako je nalazom obdukcije utvrđeno da je Lana imala vodu u plućima, što govori kako je bila živa u trenutku kada je njezino tijelo bačeno u rijeku.

Također, objavljena je informacija kako su istražitelji ispitali više od 100 svjedoka, te kako se i dalje sklapa mozaik informacija na osnovu kojih bi se trebalo doći do odgovora tko je kriv za ovo monstruozno ubojstvo.

Više puta su istražitelji gledali sve snimke na ruti kojom je Lana prolazila, te se pokušava otkriti i najmanji detalj koji bi mogao pomoći u konačnom rješavanju slučaja.

Ovako okrutno ubojstvo je nezapamćeno u Hercegovini. Stanovnici Čapljine su već nekoliko puta u medijima davali izjave kako su uznemireni zbog cijelog slučaja i mogućnosti da je počinitelj netko tko živi na ovome području. Uznemirenost je dosegnula tolike granice da pojedinci čak više ne dopuštaju djeci da sama idu u školu nego iz dovode i odvode svaki dan.

Policija još uvijek nema nikoga tko je u statusu osumnjičenika za ubojstvo Lane Bijedić. Oni koji su ispitivani su još uvijek u statusu svjedoka, a hoće li se što promijeniti nakon što dođu nalazi koji su poslani na analize ostaje da vidimo, prenosi Pogled.ba.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare