Published On: Pon, lis 21st, 2019

KOJA STE KOS-ova LAŽ? Mi smo ona “Zubak je odbio potpisati Daytonski sporazum”

Ako je sto put ponovljena laž usvojena kao istina, što ćemo onda s ovim potpisom Krešimira Zubaka? Laž tvrdi da je Zubak ostao dosljedan te odbio potpisati Dayton. Ova fotografija tvrdi suprotno.

 

Zadnji šef HercegBosne koja je u međuvremenu prerasla u FBIH, kao šef FBIH stavlja potpis na prihvaćanje Daytonskog sporazuma.  Tim potpisom Zubak, u ime svih građana Federacije pristaje da Posavina ostaje van Federacije i potpisuje Dayton.

Koliko god puta da se ovaj potpis prikaže, ponovno će se naći neki idiot koji će ponavljati kako Zubak nikada nije pristao na Dayton. A Ididota nam, u ovoj zemlji ne fali.

Draga Al’ Jazeera, koja obmanjuješ Posavljake, i sve ostale građane BIH, hajde da prestaneš to i dalje čitati.

G. Krešimir Zubak u kolumni objavljenoj na Vašem siteu pokušao je po tko zna koji put  obmanuti bh. javnost. tvrdnjom kako je eto on odbio potpisati Daytonski sporazum.

Istu tu laž godinama ponavlja s raznih medija.

Netočno je naime da je Zubak odbio “parafirati” Daytonski sporazum u Daytonu, jednako kao što ga nije potpisao niti “odbio” potpisati Radovan Karadžić.

Predsjednici Republike srpske i Federacije nisu predviđeni potpisnici sporazuma.

Kada se sporazum potpisivao u Parizu (kada je ustvari i stupao na snagu) Isti taj Zubak ga je POTPISAO!

Stoga je sva njegova naknadna pamet i hvalisanje oko odbijanja stavljanja potpisa bespredmetna.

Šaljemo  Vam fotografiju prvog prijevoda Sporazuma (koji nije usvojen u Parlamentu) ali je u izdanju Službenog lista BiH, u kojem se nalazi faksimil Zubakovog potpisa!

I poručite mu da ne laže više!

Razlog je – nije ni predviđeno da ga oni potpišu.  Potpisali su ga Tuđman, Milošević i Izetbegović. .

 

Krešimir Zubak je veliki lažov. Koautor je Washingtona i čovjek koji je pustio Dayton u BIH. Bez njega niti Washington , niti Alijansa niti Barryevi amandmani niti Dayton,niti išta od niz zakona koji tište Hrvati ne bi bili kakvi su danas. On se u Daytonu nije uspio izboriti niti čak za to da jedna jedina posavska općina uđe u sastav Federacije. Čovjek je najvjerojatnije ucijenjen i govori i čini sve da si spasi kožu. Naprosto bode oči činjenica da je jedan od najutjecajnijih ljudi HercegBosne koji je tijekom rata zagovarao i premještanja stanovništva, danas ugledan član Najdražih ambasada i lamentator pravednosti dok se i zadnja HVO fukara smuca po sudovima. Slavite ga slobodno, al ga ne namećite nama kao bilo kakvu vrijednost. Pogotovo ne kao ljudsku, moralnu, il ne dao Bog, posavsku. Posavljaci su dali daleko časnije ljude u ovom ratu. Imaju se čime ponositi i mimo Krešimira Zadnjeg.

 

Poskok.info

 

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare