Published On: Pon, svi 28th, 2012

Bestidna kupovina glasova: Jerko Ivanković Lijanović

Da, kojom srećom, živimo u pravnoj državi, vijest objavljena prije dva dana, da je federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerko Ivanković Lijanović plaćao glasače svoje stranke, i to proračunskim novcem, već bi odavno imala svoj pravosudni nastavak.

Ovako, čini se da su Konjičani, koji su, samo zato što su svoj glas poklonili Lijanovićevoj stranci, dobili po 800 maraka od ministarstva na čijem je čelu Jerko Ivanković Lijanović, zanimljivi jedino novinarima.

Upozoravale su ostale stranke u BiH na ovu “uobičajenu” pojavu kupovine glasova Narodne stranke Radom za boljitak, ali revizije poticaja koju, ironije li, najavljuje i sam Lijanović nema pa nema.

Do kada će se nastaviti nekažnjena i bestidna krađa proračunskih sredstava, nitko ne zna, a lokalni izbori u BiH se bliže, pita se Dnevni avaz.

Očigledno je da Lijanovićeva “poljoprivredna” stranka radi najviše upravo protiv samih poljoprivrednika koje, osim vremenskih neprilika, osiromašuje i sam ministar.

Jerko Ivanković Lijanović rođen je 1969. godine u Kočerinu kod Širokog Brijega i dio je obitelji koja gazduje tzv. mesnim carstvom.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare