Published On: Ned, velj 28th, 2021

BEŠLIĆ O BANDIĆU: Otišao je veliki čovjek, moj veliki prijatelj i brat

Bivši mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić koji se nalazi u Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu (Rebro) uputio je brzojav sućuti u povodu smrti Milana Bandića kojega je nazvao bratom.

 

“Otišao je veliki čovjek i moj veliki prijatelj i brat, iza njega ostaje ogromna praznina. Njegovom smrću izgubili smo svi, obitelj, prijatelji, Grad Zagreb kojem je bespogovorno poklonio svoj život”, naveo je Bešlić u brzojavu sućuti.

Dodao je kako ga je snažno pogodila i duboko potresla vijest da je iznenada preminuo.

“Nema prikladnih riječi kojima se čovjek može izraziti u ovakvom trenutku. Cijeli svoj život gradio je na čvrstim temeljima. Radio je predano i bio je rijedak biser, marljiv, neumoran i izuzetno brižan čovjek. Dragi moj Milane, neka ti je vječna hvala i slava. Pokoj vječni daruj mu Gospodine i svjetlost vječna neka mu svijetli, počivao u miru Božjem. Iskrena sućut obitelji, prijateljima, svim Zagrepčankama i Zagrepčanima”, naveo je Bešlić u brzojavu sućuti, prenosi Vecernji.ba.

Mostarski gradonačelnik prije deset dana operiran je u KBC-u Rebro, gdje mu je transplantirano srce. Veliku pomoć u tome mu je pružio i sam Bandić s kojim je surađivao dugi niz godina./HMS/