Utorak, 21 svibnja, 2024

Bernie Ecclestone: ‘Moje kćeri vrijede milijune, ali previše troše na svoje cipele’

Must Read

Bernie Ecclestone, milijarder procijenjen na 2,4 milijarde funti, već je javno govorio o tome koliko su njegove kćeri Tamara (29) i Petra (24) rastrošne, a sada se Independentu raspričao i o tome koliko su djevojke drukčije od njega. Naime, kaže da on ne bi mogao živjeti u ogromnim kućama kakve su za 45 i 66 milijuna funti kupile njegove kćeri u dobi od samo 20 i nešto godina, niti može shvatiti da im toliki užitak predstavlja sumanuta kupovina golemih količina dizajnerskih cipela i torbica.

Bernie (82) još uvijek radi svaki dan, po cijeli dan, pazi na novac, ne daje velike napojnice i općenito slovi za škrticu.

Svoje vjenčanje s trostruko mlađom brazilskom odvjetnicom Fabianom Flosi platio je 500 puta manje nego što je za svoj kratkotrajni brak izdvojila Tamara, koja je potrošila 12 milijuna funti za raskošnu svadbu u talijanskom dvorcu.

Tata Bernie je nakon kritike počeo braniti svoje kćeri, objašnjavajući da one bez problema svoje skupe nekretnine mogu dobro prodati i na njima zaraditi.

– Rekao sam svojoj kćeri Tamari: ‘O Bože, ne mogu ni zamisliti kako možeš živjeti u tolikoj kući’. Ona je rekla da se njoj uopće ne čini velika. I da, znam da kupuju previše odjeće i ne odobravam to, ali s druge strane, one si to mogu priuštiti, one vrijede milijune. Svoje kuće mogu bez problema prodati, kontaktirao sam stručnjaka koji mi je to potvrdio – tješi se Bernie.

I da, tata Bernie, za razliku od ostalih, smatra da njegove kćeri krvavo rade, a ne da samo uživaju i troše njegov novac.

Dok su još bili u braku Bernie i Slavica Ecclestone isticali su da su njihove kćeri skromne, da paze što će kupiti i da nisu razmažene.

I danas djevojke tvrde da su štedljive i da su zahvaljujući ocu naučile kako se cjenkati, kako kupiti jeftinu avionsku kartu te da štede struju, vodu i grijanje. Tako se Bernie tješi da njegove kćeri ipak neće uspjeti spiskati naslijeđeno obiteljsko bogatstvo i da će ih na vrijeme uspjeti spriječiti u tome, s obzirom na to da se luksuzna imovina uvijek može dobro prodati. ( S. M.)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Francuska protiv saveznika, podržala sud u Haagu protiv Netanyahua

Francuska podržava Međunarodni kazneni sud (ICC) i ‘borbu protiv nekažnjivosti’, priopćilo je francusko ministarstvo vanjskih poslova nakon što je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -