Published On: Pon, stu 11th, 2019

BABA OPET PUCA: Ministrica HDZBIH, stranke koja podržava NATO, pozvala HDZBIH da podrži NATO

Utjecajna hrvatska ministrica obrane (šala mala)  Marina Pendeš pozvala je sve one koji imaju drugačiji stav nego što ima ona ili članovi stranke iz koje dolazi (HDZBiH) da se predomisle, i usklade svoje stavove njenom. To znači da Pendeš tvrdi kako HDZBIH koji podržava NATO, ipak ne podržava koliko ona želi da ga podržava. što će reći da je Pendeš još jednom , svjesno ili ne, poslužila kao tupava lutkica na Safetovim medijima, koji nastoje na svaki način probiti suradnju Banja Luka Mostar i omogućiti Vaktu da dođe.
Što joj je obećano?

Nevjerojatno je no Pendeš ima više medijskih istipa zadnjih mjesec dana nego sav HDZBIH zajedno pomnoženo s deset. Što je više puta Dodik ponavljao da RS nije zainteresirana za NATO to je iz bošnjačkih medija to više iskakala Pendeš. Ispada da je najveći oponent Dodiku HDZBIH.

No to nećete tako pročitati. Nego ćete dobiti članak poput današnjeg na KadBudeVakatDošo.ba

Ovaj Plan je, kako ocjjenjuje Komšićeva šetuckulja, kvalitetna osnova da se preuzme odgovornost za implementiranje izbornih rezultata s obzirom na to da su najviši stupanj demokracije u svakoj zemlji izbori.

– Mislim da je to veoma bitno da se implementira. ANP ne može biti kamen spoticanja jer ANP dokument koji smo mi u BiH pripremili vodeći računa o pet poglavlja koje treba u narednom periodu kroz reformske procese voditi. Ta poglavlja su na neki način identična s Reformskom agendom na putu BiH ka Evropskoj uniji – izjavila je danas Pendeš novinarima u Sarajevu.

I tako dok Hrvati iseljavaju, dok su poniženi, dok ih iz fotelje Predsjednika sramoti kreatura koju su nam nametnuli, žena na prekonekoliko plaća, i s duplim doplatcima, šefica svemira, razmahala se o zabrinutosti za državu. Istu onu državu u kojoj je njenom narodu satrana glava.

Gđo Pendeš, idi šetaj ga. Priča gluposti u zadnje vrijeme. I za početak, saznaj otkud mu informacije o snazi ISIL-a u BIH. Odnekud je to morao saznati.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare