Published On: Pon, pro 11th, 2017

APEL SVIM POSJETITELJIMA: Nemojte pisati o zločinima ABIH jer Marko to kažnjava

Apeliramo na sve korisnike da ne pišete o zločinima Armije BIH , u Uzdolu, Grbavici, Doljanima, Križančevom selu, ne spominjete logore Armije BIH, niti  pišite kako su u postrojbama Armije BIH sudjelovali Mudžahedini.

Također nije dobro da pišete da je CIA objavila kako je  6 pripadnika Armije BIH sudjelovalo u napadu na tornjeve 9/11 2001. To je također zabranjeno pisati. Nemojte pisati niti da je zamjenik ratnog zločinca Jadranka Prlića Husein Živalj bio BH ambasador pri UN-u u doba napada na WTC tornjeve i da su ga US tajne službe osumnjičile da je bio u vezi s terorističkim islamističkim organizacijama koje su financirale napade na WTC. To je na facebooku zabranjeno pisati.

Ne spominjite da je Bakir Alispahić prema pisanju CIA-e u vaše ime, u tvoje ime podržavatelju UZP zločina, dao BIH putovnicu Osami Bin Ladenu.

Svi takvi postovi bit će od strane antifašističkih  udruga prijavljeni kao “antiislamistički” bez obzira što vi pišete o zločinima i terorizmu a ne o islamu.

Ne spominjite da je istaknuti šef Islamske zajednice u jednoj od zemalja UZP-a javno slavio rušenje WTC tornjeva dok danas glumata mirotvorca u Hrvatskoj.

Postoji softver koji automatski sve takve upise  detektira kao antiislamizam i bude vam izbrisan profil.

Poštujmo međunarodnu pravdu.

Poštujmo odluke međunarodnog suda pravde.

Bili smo UZP , radili smo zločine, sami smo sebe ubijali u Uzdolu, Doljanima, Križančevom selu, Uzdolu, Grabovicu, sami smo vršili obredna klanja nad sobom, nije ABIH nego su VRS i HVO udruženim snagama srušili WTC. Mi smo u Grabovici ubili majku i njeno dvoje djece, mi smo u Doljanima našim ljudima vadili oči, mi smo kroz hrvatske logore provukli 15.000 Hrvata.
Mi – HVO i VRS smo iz Bosne protjerali pola milijuna kšrćana. Nije to radila Alijina vojska.

Prihvatimo selektivnu pravdu Haaga kao objektivnu pravdu. Poklonimo se pred kapitalom Arabije. Budimo robovi. Jer tako želi Haag. Uostalom to želi i Plenković. Koji poštuje selektivnu pravdu Haaga. Koji kaže da poštuje selektivne presude, i amnestiju nad onima koji su protjerali njegov narod iz Bosne.

Ne propitujete Haag jer je to zabranjeno. Haag je iznad Boga, iznad Pape. Haag je posljednje sudište Europe u kojem se smrtna kazna izvršava usred  sudnice. S polusudcima koji nikada ranije nisu bili suci. Koji  nikada nisu niti saslušali niti riječ obrane.

Ne smiješ misliti što misliš nego ćeš misliti što kaže tužitelj Scott i što kaže njegov drug Safa.

Također nemoj pisati zašto Safa nije optužen zbog 17 zeničkih zarobljenih hrvatskih mladića koji su u istočnom Mostaru natjerani da pucaju na HVO a nakon što su to odbili poubijani su. Nemoj pisati gdje su optužnice za spaljene Hrvate na krovovima u Istočnom. Niti za logore u Jablanici i Konjicu, niti za korištenje zarobljenika kao živog štita.

Ni slučajno nemoj pisati da je to učinila Safina vojska. Niti psuj Scottu nešto.

Poštuj Haag. Pomiri se sa činjenicom da si zločinac, i da si podržavao zločince. I poštuj silu.

Inače će ti biti obrisan profil.

I gorivo će skočiti iznad 3KM.

Odreci se istine. Prihvati silu. Jer dio si porobljenog naroda, porobljene nacije.

Ne budi Slobodan Praljak. Budi nitko i ništa. I bit će ti dobro na zemlji.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x