Published On: Pon, pro 11th, 2017

PUSTITE TIGRA NEK RIČE SLOBODNO: Poštujmo Haaški sud, Vlado Šantić se sam ubio

Paradno Tužiteljstvo nekadašnje Islamske države, kako su je nazivali pukovnici Armije BIH, optužilo je časnog čovjeka Hamdiju Abdića Tigra.  On je uhićen  jutros u Bihaću zbog sumnje da je odgovoran za ubojstvo generala HVO-a Vlade Šantića. Abdić je uhićen po nalogu Kantonalnog tužiteljstva Bihać.

Ovo je još jedan u nizu glamuuroznih naloga za uhićenje koji se vrše kao predstava za javnost BIH kojom se želi kazati kako rasističko tužiteljstvo BIH nije rasističkog, nego je jednako prema svima.

Što su čekali 20 godina s uhićenjem? I konjičkih ubojica i bihaćkih? Kako ti dokumenti o ubojstvima Srba i Hrvata nisu završili u Haagu nego se tek danas čupaju čime se želi poslati umirujuća poruka da sistem funkcionira i demantirati pobunu građana koji tvrde da Tužiteljstvo BIH kako u zemlji tako i prema Haagu radi selektivno i selektivno dostavljaju dokumente o ratnim zločinima?

Tužitelj Scott, prijatelj Safe Oručevića, čovjeka koji pojma nema o ubojstvima, silovanjima i mučenjima Hrvata i Srba u istočnom Mostaru izjavio je kako su Hrvati sami sebe protjerali sa teritorije ABIH. Jednako kao i Srbi.

Prema tome poštuje li Tužiteljstvo BIH Haaški sud? Ako poštuje, pustite Hamdiju, vratite konjičke ubojice kućama.

Jer njihovo privođenje direktna je negacija Haaškog suda.

Vlado Šantić je sam ušao u bačvu i ubio se.

Konjički Hrvati sami su otišli u logore i tamo su sami sebi vadili oči.

Jablanički Hrvati i Srbi sami su otišli  u logor i tamo su sami sebi vadili krv i stajali u prvim redovima ABIH kako živi štit.

Ljudi su sami sebi sjekli glave samo kako bi optužili Mudžahedine da im sjeku glave.

Pustite Hamdiju. Ne pokušavajte nas uvjeriti kako niste El Tužbahid.

Zakašnjela pravda, pravda koja onemogućuje povratak protjeranih tako što ubojice pušta da 20 godina slobodno šetaju Bugojnom, Konjicem Bihaćom, zakašnjela pravda nas ne zanima. Pravda u kojoj su gospodari smrti i života savjetnici Izetbegoviću nas ne zanima.

Pravdu Islamske države zadržite za sebe. Za Safu. I za tužitelja Scotta. I državu BIH, takvu državu, kakvu ste vi zamislili također držite za sebe. Eto vam je. Vaša je.

Mi smo zločinci, vi ste super. Vi niste imali logore, vaši vojnici nisu rušili WTC tornjeve, vi niste silovali i rušili bogomolje. Vi ste antifašisti, mi smo fašisti.

Tako je kazala svjetska pravda.

Čemu sad posipanje pepelom?

Vratite Tigra nek riče i dalje sa slobode. Zločinac Vlado Šantić se sam ubio.

 

General Vlado Šantić ubijen je 8. marta 1995., nakon što su ga iz Hotela Sedra odveli pripadnici

jedinice kojom je komandovao Hamdija Abdić, prenosi Zurnal.info.

 

Žurnal laže. Jasno je,  a to je kazao i Haag. HVO je bio UZP. Šantić se sam ubio. Samo da našteti svijetloj borbi antifašističke ABIH.

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare