Published On: Uto, ruj 4th, 2012

APEL POLICIJE: Neka se javi osoba koja je nosila ovu majicu. Možda zna tko je ubojica s Marjana!

Policija je u ponedjeljak objavila fotografiju sportske majice osobe koja vjerojatno ima saznanja o ubojici Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo (31), čije je tijelo pretprošle subote pronađeno plitko zakopano na splitskom Marjanu.

Naime, kako piše na MUP-ovim stranicama , prema do sada prikupljenim informacijama postoje indicije da je osoba koja bi mogla imati saznanja o počinitelju ovog teškog kaznenog djela kao i o samom kaznenom djelu ranije koristila sportsku majicu s oznakama nogometnog kluba „ AC MILAN“ s otisnutim brojem „5“ i natpisom „REK_I“ na leđima te slabo vidljivim natpisom na prsima „bwin“. U natpisu „REK_I“ između slova „K“ i „I“ nedostaje slovo.

Stoga pozivaju korisnika sportske majice na fotografijama i sve građane koji imaju informacije o osobi koja se koristila sportskom majicom da dostave informacije pozivom na broj telefona 192, adresu elektronske pošte policija@mup.hr ili u najbližu policijsku postaju.

Podsjetimo, posljednjih je dana, kako bi što prije riješili misterij ubojstva na Marjanu, u splitskoj policiji vladao zavjet šutnje, a policajci su grčevito radili sa svim raspoloživim ljudima kako bi razriješili ovaj jezivi zločin.

Obdukcija tijela ubijene Meksikanke: DNK pronađen na odjeći i noktima vodi do ubojice

Nakon otkrivanja nalaza vještačenja bioloških tragova koji su pronađeni na mjestu okrutnog ubojstva i na predmetima koji su ostali iza ubojice, a to su njegov ruksak, brižljivo naoštreni kuhinjski nož kojim je nesretnoj turistkinji gotovo odrubljena glava, te ljepljive trake kojom joj je ubojica vezao ruke, policija je uz pomoć građana odlučila pronaći napadača.

U srijedu navečer je najmanje 30-ak specijalaca pod punom opremom poslano na akciju uhićenja jedne sumnjive osobe na području Meja, no, akcija je propala jer osobu koju su tražili nisu našli na adresi na kojoj su je imali lociranu.

Splitska je policija danas objavila i fotografiju majice osobe koja vjerojatno ima saznanja o napadaču.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare