Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

“Anušić je najveća prednost za HDZ. Praktički je kućni prijatelj Domovinskog pokreta”

Must Read

Naime, premijer se postavio na prvo mjesto liste za europske izbore pa na taj način pokrenuo razne glasine.

PANDŽIĆ: On sam ne može reći hoće li ili neće jer prvo moramo vidjeti koliko će Pučani imati mandata i kakvu će poziciju imati. Onda treba vidjeti hoće li se odreći Ursule von der Leyen, a nakon toga vidjeti koja od tri ili četiri imena bi došlo umjesto nje. Na europske izbore ide kako mu se ne bi dogodila situacija od prošlog puta, kad su podbacili jer je pala odluka na mlade nade. On će dobiti najviše preferenecijalnih glasova od svih političara, čime se pokazuje i unutar HDZ-a snaga. Uostalom, s njim HDZ ima puno veće šanse na europskim izborima.

Most nije izdržao pritisak, Tonino Picula otvoreno istupa protiv Peđe Grbina…

KLAUŠKI: Imamo situaciju postizbornog mamurluka i želju odlaska na najbolje plaćenu poziciju u politici. Mislim da ti europski izbori najviše zanimaju one koji se za njih bore, a građani su hladni zbog njih. Što se Plenkovića tiče, njegov odlazak s čela HDZ-a bi riješio problem pregovora s Domovinskim pokretom. Netko drugi bi odavno sklopio tu koaliciju.

Primjerice, Ivan Anušić.

KLAUŠKI: On je praktički kućni prijatelj DP-a. Desnica koja se okrenula od HDZ-a ima problem samo s Plenkovićem, ne smeta joj korupcija, gledaju svjetonazorske i ideološke teme.

Također, na kraju je Klauški napomenuo i da je za Mariju Selak Raspudić izlazak iz Mosta pozitivan u smislu nastavka njene političke karijere.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -