Published On: Pet, stu 20th, 2015

Anonymousi objavili rat teroristima u BiH: Više nikom nećete nauditi (VIDEO)

Hakerska grupa Anonimusi objavila je novi video u kojem objaljuju rat svim teroristima u BiH i poručuju im da više nikome neće nauditi.
“Bok, mi smo Anonymousi. Kao što znate, naša braća su proglasila rat protiv Islamske države u Francuskoj prije pet dana. Sada idemo u Bosnu i Hercegovinu. Čuli smo da se desio teroristički napad i sad idemo i protiv mudžahida i svih skupina koje podržavaju IS “, riječi su ovo koje je u novom videu objavila hakerska skupina Anonimusi, najavivši Operaciju Bosna i Hercegovina: #OpBH
“Vaše ime, mudžahedin, prevodi se kao ratnik, ali vi niste ratnici. Svaki website koji pronađemo i uočimo da ima bilo kakve veze sa IS-om bit će srušen. Naši cyber napadi bit će mnogo jači nego bilo kada prije. I sada, ne proglašavamo rat samo protiv IS-a, sad smo proglasili rat protiv svih terorista koji se okupljaju u našem društvu “, poručili su Anoynmousi i dodali:
“Mi ćemo vas zaustaviti jer smo jači od vas. Više nećete nauditi nikom postavljajući nešto po internetu, a što ima bilo kakve veze sa IS-om. Sve informacije o vama biće objavljene javno. Mi smo legija, mi ne opraštamo, mi ne zaboravljamo . Očekujte nas “, zaključili su u videu.
https://youtu.be/lU8eze4_Pco

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare