Petak, 14 lipnja, 2024

AMERIKANCI SU ODRADILI I SEDLARA, INAČE DO SADA PRISTOJNOG GOSTA U NAŠOJ KUĆI: Nije vrijeme za treći srpski ustanak

Must Read
Prema Sattleru još nije kasno da Srbi kao i druga dva naroda u BIH prihvate poziciju nemislećih robova

 

Izaslanstvo EU u BiH izrazilo je žaljenje jer su Srbi odlučili ustati protiv niza neustavnih radnji OHR-a i USA ambasade koje podrivaju ustavni poredak BiH, guše njen EU i NATO put te ponižavaju funkcionalnost njenih institucija i temeljne slobode, stav je Johana Sattlera, koji je nakon početnog negodovanja novim oktroiranim izmjenama Izbornog zakona, koje je donio ambasador Selme Cikotića putem Schmidtovog ureda, retirao.

Ovo je uslijedilo kao reakcija na sjednicu Narodne skupštine RS gdje je usvojen suverenistički Nacrt izbornog zakona RS, kao odgovor na tzv. ‘Izborni zakon BiH’, protudaytonski i nametnut. Sukladno svojoj suverenističkoj politici i borbi protiv dresure BH građana i pretvaranja svih nas u pse, Dodik kao vođa otpora protiv kolonijalne uprave pozvao je sve političke prvake u BIH da skupa s njim zatraže odlazak veleposlanika SAD-a, Njemačke i Velike Britanije te visokog predstavnika.

Sama njegova inicijativa, budući da se radi o političaru koji predstavlja jedan od dva entiteta u BIH, trebala je biti dovoljna da isti već danas napuste BIH i puste našu zemlju da živi svoju demokraciju, no kolonijalisti ne bi bili kolonijalisti kada bi si dopustili miran odlazak iz kolonije.

Stoga je vjerojatniji onaj drugi scenarij.

Evo što kaže Sattler:

‘Ovakav izbor ne samo da šteti interesima građana, već predstavlja i prepreku putu BiH u EU. Zeleno svjetlo za pristupne pregovore pokazalo je da dijalog umjesto eskalacije daje rezultate. Još nije kasno za povratak za pregovarački stol’ – poručili su.

Evo što kažemo mi:

Jebi se g. Sattler skupa sa putom BiH u EU.

Zaboravi na taj put.

Sedlar je do sada imao prilično normalne stavove i razumijevanje različitosti politika u BIH. Ova izjava djeluje kao iznuđena od njega te se može insinuirati  da je Murphey, kriminalni zaštitnik ratnih zločinaca džihada i njemu zaprijetio sankcijama.

- Advertisement -

12 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO osniva misiju koja će pomoći i osposobljavati Ukrajinu

Ministri obrane NATO-a sastat će se danas u Bruxellesu na drugom danu razgovora o formaliziranju potpore transatlantskog saveza Ukrajini. Zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -