Published On: Pon, ruj 13th, 2021

Aluminij Industrija postaje sponzor Zrinjskog?

Aluminij Industrija, koja je nedavno zakupila postrojenje Anoda od ugaslog Aluminija d.d. Mostar, uskoro bi mogla postati sponzor HŠK Zrinjski Mostar.

Naime, na svom Instagram profilu generalni direktor tvrtke Aluminij Industrija Amir G. Kabiri objavio je fotografiju dresa HŠK Zrinjski na kojem se vidi kako je Aluminij Industrija glavni sponzor kluba.

Za sad nisu poznati detalji ovog sponzorstva, niti je priča do kraja potvrđena.

Zrinjski je pak također nedavno sklopio sponzorski ugovor s kladioničarskim gigantom Mozzart.

Inače, nedavno je Aluminij Industrija i službeno zakupio postrojenje Anoda, a još od travnja 2020. g. je u zakupu pogona Ljevaonice.

U travnju 2020. godine izraelska M.T. Abraham grupa i Aluminij d.d. Mostar potpisali su ugovor o najmu Aluminijeve ljevaonice i poduzeće od tada djeluje pod imenom Aluminij Industrija d.o.o.

 

dnevnik.ba

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
1 godina prije

Ako smo spali Amiru za uši i ako će Amir da pazi na Zrinski …. gasi i Zrinski, manje ćemo se obrukati … Crnjak…

Jao ti ga nama
Jao ti ga nama
1 godina prije

U AL. su godinu dana a nisu platili najam ljevaonice 9mjeseci a daju im anode,nisu uposlili ni pola ljudi do sad što su se obvezali za ljevaonicu,strateški partner za sirovinu im otpad a otpad snabdjevaju romi,vidjeli smo da ni to ne plaćaju.Tko nedavno upali vinograd i voćnjak uz Aluminij,sve mi liči na to da je nestalo šljunka u obližnjim šljunkarama i betonarama.Bitno je da su oni od uprave napravili puff ali dečkići sa dečkićima da vješaju stijegove na jarbole duginih boja,da se održavaju Balkanski skupovi u gigantu,zna se koga već….a crkva u Hrvata zajedno sa stožernikom šute ko zaliveni,moj narode,propao smo mi narod ko baraka !!!