Srijeda, 29 svibnja, 2024

Alijin mali: SDA sama neće otići s vlasti, niti dozvoliti treći entitet

Must Read

Kantonalni odbor Stranke demokratske akcije (SDA) Sarajevo organizirao je jučer tribinu na kojoj je o aktualnoj političkoj situaciji, kroz odgovore na pitanja prisutnih, govorio predsjedavajući Predsjedništva BiH i član Predsjedništva SDA Bakir Izetbegović

On je naglasio da će se SDA uvijek zalagati za poboljšanje situacije u svim sferama života, iako nekima odgovara održavanje statusa quo i proizvođenje političkih kriza.

Izetbegović je potcrtao da je trud i angažman svih SDA kadrova, zastupnika i ministara svijetla točaka u današnjem političkom stanju te da sami neće otići sa svojih pozicija koje im zasigurno nije dao SDP, nego su one proizašle iz volje naroda.

 

Posebno je naglasio da će SDA i u budućnosti braniti interese države BiH i njenog naroda, Bošnjaka, na prvom mjestu, te da neće dozvoliti da narod predstavljaju osobe koje nisu njeni autentični predstavnici i da SDA nikada neće dozvoliti podjelu zemlje, treći entitet, rušenje državnih institucija niti nezakonitu rasprodaju državnih kompanija i prirodnih resursa.

U odgovorima na brojna pitanja Izetbegović je naglasio da sve pozitivne pomake i promjene može učiniti jedino SDA “koja se vratila svojim idealima i koja je postala gravitaciono polje za sve patriote u BiH”, priopćeno je iz SDA.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -