Published On: Sri, pro 7th, 2016

Agresija se na Hrvatsku desila i sa područja BiH

 
Danas u Hrvatskoj puna televizija Dubrovnika, sve informativne emisije na svim televizijama s državnom koncesijom javljaju kako je na današnji dan prije točno 25 godine izvršen najžešći napad na Dubrovnik.
Ali zanimljivo, nitko ali baš nitko se nije sjetio spomenuti odakle je napadnut Dubrovnik. To se valjda ne uklapa u njihovu priču o “hrvatskoj agresiji na BiH”.
Zato ćemo mi reći što je prava istina. Dubrovnik su napadali užički i podgorički korpus tzv. JNA, a to su napravili s područja BiH, točnije s područja općine Ravno koja je prethodno etnički očišćena od Hrvata uz komentar Alije Izetbegovića kako “to nije njihov rat”.
Ovdje ćemo sad staviti intervju pokojnog Smiljka Šagolja s Muratom Šabanovićem, legendom obrane Višegrada i pravim muslimanskim herojem u kojeg su se trebali ugledati i ostali Muslimani pa bi u tom ratu bile manje mrtvih i Muslimana i Hrvata, i ne bi Srbi tek tako lako zauzeli gotovo tri četvrtine BiH. Namjestili smo video na petu minutu u kojoj Šabanović objašnjava Šagolju kako su oni zaustavili prvu kolonu tenkova koja se iz Užica preko Višegrada kretala put Dubrovnika, ali su ih kasnije, kako sam Šabanović priznaje, na pritisak stranke, dakle SDA kojoj je na čelu bio Izetbegović, morali pustiti.
I sad gledajte, ti četnici kreću iz Užica, prelaze Drinu kod Višegrada, i nesmetano prolaze kroz cijelu BiH da bi mogli napadati Dubrovnik. I onda se netko iz te BiH usuđuje izgovoriti da je Hrvatska na njih izvršila agresiju. To je dakle inverzija, potpuna zamjena teza…


 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>