Published On: Pon, velj 27th, 2023

Ademi odlazi iz Dinama? Prvenstvo je riješeno, transfer na pomolu

Znakovit je jučer nakon veličanstvene pobjede Dinama protiv Hajduka bio odgovor Ante Čačića o mogućem odlasku kapetana Arijana Ademija.

Jedino gdje još može ostvariti transfer, kojem se nadao u siječnju, jest Kina, u kojoj prijelazni rok traje čak do 7. travnja, te Turska gdje je zbog potresa produžen rok do 5. ožujka, prenosi Gol.hr.

”Ademi? Čitao sam o tome. U Kini traje prijelazni rok, neki naši igrači su im zanimljivi, ali ne mogu to trenutačno komentirati”, rekao je Čačić.

A ako Dinamov trener i sportski direktor tako kaže onda znači da je stvar ozbiljna. Ozbiljno je bilo i u siječnju kada je Šibenčanin stigao u klub s ponudama za transfer, ali Čačić je tada jasno poručio da kapetan ne ide nikamo.

No sada je situacija potpuno drugačija. Pokazalo se da je Hajduk Dinamu rival samo na papiru te kako im obrana naslova nije ugrožena.

Vremena još ima tako da Ademiju Hajduk možda nije bio oproštajna utakmica, iako i da jest, bio bi oproštaj u njegovu stilu. Ademi je toliko puta zabio za Modre kada je bilo najvažnije, a u nedjelju je načeo i najvećeg rivala.

Ovo je svakako win-win situacija ako do transfera dođe. Ademi će dobiti toliko željeni transfer u inozemstvo nakon što je svom klubu pomogao u još jednom osvajanju titule.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare