Published On: Čet, ožu. 2nd, 2017

A SVE KO FOL NEMA ŽENA U BH POLITICI: Konceptualni rat prvih dama Srpske pred Bijelom Kućom

Pandurević je posjetu Washintonu iskoristila da posjeti mjesta na kojima je stajala predsjednica Vlade RS-a Željka Cvijanović prilikom boravka u SAD-u noseći sa sobom bijeli papir na kojem je pisalo: “Ovdje je stajala premijerka Željka Cvijanović”.

Naime, Cvijanović se trudila privatnu posjetu Washingtonu prikaže kao službenu pokušavajući na taj način predstaviti se građanima RS-a kao važan politički subjekt, što je oporba u manjem bh. entitetu kritizirala.

Pandurević je na svom Twitteru profila u opisu fotografije sarkastično napisala da je u Washington otputovala na Trumpov poziv, ali da ne može reći s kim je razgovarala.

“Na Trumpov poziv, obilježih mjesto na kojem je stajala premijerka Cvijanović, a onda se sretoh, ne mogu vam reći s kim”, napisala je Pandurević.

Podsjećamo, Cvijanović je nakon dolaska iz SAD-a tvrdila da je razgovarala s važnim ljudima iz američke administracije, ali je odbila kaže s kim točno.

Američki Cable News Network (CNN) objavio gigapiksel fotografiju sa inauguracije Donalda Trumpa , a na kojoj se vidi da se premijerka entiteta Republika Srpska na inauguraciji nalazila u dijelu predviđenom za obične posjetitelje.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer