Published On: Čet, ožu. 2nd, 2017

Kad Federalna agencija zapošljava: Diploma povjesničara umjetnosti za mjesto marketing menadžera

Hotel Emiran raspisao je 24. veljače 2017. godine natječaj za popunu četiri radna mjesta. Na oglas za mjesto poslovnog menadžera mogu se prijaviti sve osobe s diplomom ekonomskog fakulteta, na mjesto blagajnika svi oni sa završenom srednjom ekonomskom školom, na mjesto pomoćnog radnika na recepciji osobe sa završenom srednjom školom, a na mjesto marketing menadžera samo oni s diplomom povjesničara umjetnosti i profsora perzijskog jezika i književnosti, unatoč tome što ovo zvanje nema nikakve veze s traženim zanimanjem.

Naime, uvjet da bi neko konkurisao na mjesto marketing menadžera jeste završen prvi ciklus studiranja historije umjetnosti i perzijskog jezika i književnosti prema Bolonjskom sustavu studiranja (bachelor diploma), iskustvo u marketinškim poslovima koji se odnose na hotelijerstvo, poznavanje engleskog, turskog i perzijskog jezika te poznavanje rada na računalu (MS Office paket).

“Marketing Manager će obavljati poslove za osiguranje gostiju i rješavanje skupova, iznajmljivanje sala, rezervacije salona za svadbe i druge događaje u hotelu … Ističe se da je radnica koja je obavljala navedene poslove na porodiljnom dopustu do godinu dana”, piše u oglasu.

Podsjećamo, Općinski sud u Sarajevu je na prijedlog Tužiteljstva Kantona Sarajevo zamrznuo imovinu vlasnika studentskog hotela Emiran Emira Šarića.

On je zajedno s Hasibom Bjelićem, vlasnikom benzinske crpke Umax Group, optužen za kazneno djelo organiziranog kriminala u vezi s krivičnim djelima porezne utaje i pranja novca.

Tereti ih se da su, zastupajući tvrtke Special Security Vehicle Trading iz Dubaija i Munster LTD sa Sejšela, utajili porez u iznosu većem od četiri milijuna maraka.

Na temelju fiktivnih ugovora s spomenutim tvrtkama, novac je uplaćivan na njihove devizne račune u više banaka. Koristili su ga u privatne svrhe i to za kupnju više nekretnina, poduzeća (UMAX GROUP benzinska crpka, tvrtka Emiran i Univerzitetski hotel Emiran i dr.), Automobila …

počinjenju ovih kaznenih djela tereti ih se i da su oprali novac u iznosu većem od 20 milijuna maraka.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer