Utorak, 25 lipnja, 2024

A KURVIŠ JE TAMO VAZDA PIČIO: Gaddafi je imao harem pun otetih djevojaka koje je silovao dan i noć

Must Read

Francuski reporter Le Mondea Annick Cojean, autor je upravo objavljene knjige “U Gaddaffijevom haremu”, koja donosi svjedočanstva djevojaka i žena koje su bile seksualne robilnje bivšeg libijskog predsjednika Muammara Gaddafija. Knjiga govori o haremu kojega je libijski diktator posjedovao, a gdje su “strah u kosti” i seksualnu odanost, djevojkama utjerivale čak i brojne Gaddafijeve ljubavnice.

Knjiga je skup svjedočanstava kako je djevojkama život postao noćna mora kada su zbog svoje ljepote “zapele za oko” libijskom predsjedniku, nakon čega bi redovito postajale njegove robinje. Među njima je i Soraya (riječ je o pseudonimu kako bi se zaštitio pravi identitet djevojke) koja je postala robinjom s 15 godina.

Annick Cojean ističe kako je Gaddafi harem držao u podrumu svoje rezidencije, a sačinjavao ga je cijeli niz mali soba i apartmana. Robinje su bile pozivane u bilo koje doba dana i noći pružati seksualne usluge vođi.

– Gaddafi ih je udarao, silovao, iživljavao se nad njima, mučio ih, a za njega je upravo taj način poniženja bilo svojevrsno oružje i način kako bi dominirao drugima, ističe francuski novinar.

Osim robinja, Gaddafi koji je sanjario kako će biti “kralj Afrike” imao je desetke ljubavnica, koje su dolazile iz redova čak i diplomatskih obitelji, afričkih dinastija, a sve u cilju kako bi se dodvorili libijskom predsjedniku. Njih nije seksualno zlostavljao, nego ih je obasipao s luksuzom i obiljem dragulja, ističe Cojean.

Sorayina priča je znatno drugačija – ona je oteta od svoje obitelji, koja se nje sada stidi zbog činjenice da je bila Gaddafijeva seksualna robinja.

Njezina su je braća čak željela ubiti. Neke su čak robinje bile proglašene od strane nove libijske vlasti suradnicama diktatora i ubijene, iako nisu ni na koji način dragovoljno pristale na sve što im je Gaddafi “pružio”, pribilžava sudbinu nesetnih djevojaka Cojean.(Dnevnik.ba/Večernji list)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

PA COOL: Vahida Velić je djevojka iz našeg kraja a radi u svemirskoj agenciji!

Vahida Velić, zaposlena u Europskoj svemirskoj agenciji (ESA), svojim životnim putem i postignućima nadahnjuje mnoge. Danas se ova inženjerica...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -