Subota, 4 svibnja, 2024

Policija zaustavila prosvjednike, priveden Muharem Mušica

Must Read

Oko četrdeset građana Mostara i danas se, po kišnom vremenu, okupilo na Španjolskom trgu, prosvjedujući protiv teškog ekonomskog i socijalnog stanja u državi.

Prosvjednici su nakon okupljanja krenuli u šetnju ulicom Nikole Šubića Zrinjskog prema Rondou, međutim, policija ih je zaustavila nakon čega su prosvjednici burno reagirali, a bilo je i naguravanja te vrijeđanja. Nakon toga je policija privela Muharema Hindića Mušicu.

Inače, predstavnike Plenuma građana i građanki Mostara ni danas nitko nije dočekao u Skupštini HNŽ-a, iako im je to jučer obećano. Predstavnicima Plenuma samo je rečeno da su svi “službeno odsutni” i da nisu u zgradi.

Izrevoltirani takvim odgovorom prosvjednici su najavili kako će oni od danas postupati “drugačije”.

Prosvjedi u Mostaru održavaju se od 6. veljače, a kako su najavili iz Plenuma, bit će nastavljeni sve dok se njihovi zahtjevi ne ispune.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

REZOLUCIJA BEZ ARMENIJE; IZRAELA I KONGA: Među konsponzorima priču predvode države koje nikada nisu i neće priznati genocide koje su počinile. Među njima...

Broj kosponzora rezolucije o Srebrenici i dalje raste. Trenutno su ukupno 32 države navedene kao kosponzori rezolucije, prenosi N1....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -