Nedjelja, 28 travnja, 2024

Demonstranti traže ostavku federalne Vlade do 19 navečer!

Must Read

Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo, onog kantona u kojem se jako dobro živi za razliku od ostalih kantona u Federaciji,  održao je danas hitnu sjednicu na kojoj je dogovoreno da se Hitna sjednica Skupštine Kantona Sarajevo održi u srijedu 12. veljače 2014. godine , prenosi Dnevni avaz

Pred zastupnicima Skupštine KS naći će se Izvješće MUP – a o aktualnoj sigurnosnoj situaciji u Kantonu Sarajevo i dešavanjima vezanim za devastaciju objekata , a bit će razmatrana i ostavka premijera Kantona Sarajevo . Zastupnici će se dogovoriti io poduzimanju mjera od strane Skupštine i Vlade KS za funkcioniranje vitalnih funkcija bitnih za građane KS , te za uspostavljanje socijalnog dijaloga .

Naloženo je Vladi KS da poduzima aktivnosti kako bi se osigurao rad izvršne vlasti , te vitalne funkcije za dobrobit građana .

Kolegij Skupštine KS podržava opravdane zahtjeve prosvjednika i poziva predstavnike na socijalni dijalog .

 

Pregovarački tim demonstranata izašao je iz zgrade Vlade i predstavili su svoje uvjete .

 

Oni traže ostavku kompletne Federalne vlade do 12. veljače ; formiranje komiteta za normalizaciju stanja kojeg bi činili stručni , obrazovani ljudi , a kojeg bi priznale prijelazne vlasti ; traže da Federalna i Kantonalna televizija svaki dan od 18:00 do 18:10 omoguće obraćanje demonstranata narodu .

 

Međutim , okupljeni prosvjednici ne žele čekati do 12. veljače , nego traže da Vlada FBiH smjesta podnese ostavku .

Tagovi : http://www.6yka.com/home/tag

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Iranski dronovi kamikaze najopasniji su na svijetu?

Islamska revolucionarna garda (IRGC) uvela je u nedjelju novu vrstu drona kamikaza. Prema novinskoj agenciji Tasnim povezanoj s IRGC-om,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -