Petak, 3 svibnja, 2024

” Kosovo dalo milijune eura na pregovore”

Must Read

Od početka dijaloga između srpskog i kosovskog premijera Ivice Dačića i Hashima Thacija, kosovski dužnosnici više puta su boravili u Bruxellesu, trošeći veliki novac na avionske karte, ekskluzivne hotele i dnevnice, navodi list.

 

 

Kako se ističe, počevši od ožujka 2011. godine, kada je počeo dijalog, članovi radnih grupa su, zajedno sa njihovim brojnim suradnicima, uz troškove putovanja i boravka dobijali po sto eura dnevno za troškove za hranu.

 

 

Za ovu godinu kosovska vlada je za troškove dijaloga u Bruxellesu izdvojila 800.000 eura, dok je u svibnju 2011. bilo izdvojena 541.000 eura, navodi Zeri. Dodaje se da taj list, unatoč inzistiranju da dobije precizne podatke o ukupnim troškovima od početka dijaloga, nije u tome uspio, unatoč činjenici da je na temelju dvije odluke kosovske vlade izdvojeno 1,3 milijuna eura za dijalog u Bruxellesu.

 

Kako se navodi, uz kritike koje dobivaju zbog neuspješnog jačanja državnosti Kosova, kosovski pregovarači suočavaju se i sa kritikama za neodgovorno trošenje novca tijekom dijaloga u Bruxellesu.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -