Petak, 18 listopada, 2024

»Nimfomanka« samo za starije od 18 godina

Vrlo

Najkontroverzniji film koji se ove godine vrti po svjetskim festivalima “Nimfomanka” Larsa von Triera stiže na beogradski Fest, ali će imati poseban tretman.

– “Nimfomanka” Larsa von Triera dolazi s takvim pedigreom. Kako sada stvari stoje, imaće jednu večernju projekciju integralne verzije od četiri sata. Neće biti reprize, a karte će se prodavati samo starijima od 18 godina – kaže za “Blic” Ivan Karl, selektor Festa, koji je otkrio i da će prvi gosti predstojećeg festivala biti Patrice Lekont i Franco Nero.

Film “ninfomanke” traje puna četiri sata i sadrži eksplicitne scene oralnog i analnog seksa. Govori o samo-dijagnostifikovanoj nimfomanki, koja se prisjeća svojih seksualnih iskustava s muškarcem koji ju je spasio nakon što je bila prebijena.

Još tijekom snimanja filma Von Trier je najavio da će film jasno koketirati s pornografijom, a scene seksa će biti sasvim autentične, “kakve do sada niste vidjeli”.

Glavne uloge tumače Šarlota Gejnsbur, Šaja Lebef, Stellan Skarsgård, Christian Slater, Jamie Bell, Vilijem Defo, Uma Thurman i drugi.

Kontroverzni danski filmski režiser je jedan od osnivača pokreta Dogma 95, a autor je čuvenih fimova “Kroz valove”, “Ples u tami”, “Antikrist”, “Melankolija” …

 

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -