Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Maloljetnog silovatelja otkrio pas tragač

Must Read

MODRIČA – Ž.S. (17) iz Modriče osumnjičen je da je u nedjelju iza ponoći pretukao, a zatim silovao dvedesetšestogodišnju sugrađanku, koja je s teškim ozljedama prebačena u bolnicu.

Brutalan zločin dogodio se u nedjelju oko dva sata ujutro, na ulici iu blizini Srednjoškolskog centra “Jovan Cvijić” u Modriči.

Prema nezvaničnim informacijama, teško povrijeđenu djevojku oko dva sata iza ponoći pronašao je slučajni prolaznik, koji je bio šokiran prizorom unakažene djevojke. On ju je odvezao do Doma zdravlja i pozvao policiju.

“Nezavisne” saznaju da su inspektori do napadača i silovatelja došli pomoću službenih pasa tragača, pa je osumnjiičeni Ž.S. uhićen nekoliko sati nakon zločina.

Izvor blizak istrazi ispričao je da se žrtva branila koliko je mogla, o čemu svjedoče i brojne obrambene ozljede po njenim rukama.

“O kakvom napadu i upornosti osumnjičenog se radilo dovoljno govori podatak da su djevojci polomljeni prsti na rukama, a tu su još i teški podljevi po licu i tragovi davljenja na vratu nesretne djevojke”, naveo je izvor blizak istrazi.

Iz CJB Doboj juče nije bilo detaljnijih informacija, uz objašnjenje da se radi o slučaju u kojem je izvršitelj maloljetnik.

“Policijskoj stanici Modriča u nedjelju oko 02:10 iz lokalnog Doma zdravlja prijavljeno je da je u navedenoj ustanovi pružena ljekarska pomoć djevojci zbog povreda u predjelu glave i tijela, koje je, prema njihovim saznanjima, zadobila tijekom silovanja od strane nepoznatog lica, te da je oštećena upućena na daljnje liječenje u dobojsku bolnicu “, naveli su juče u CJB Doboj.

Dodaju kako je nad 17-godišnjakom izvršena kriminalistička obrada u prisustvu roditelja, odvjetnika i radnika Centra za socijalni rad Modriča. Policija je pretresla i kuću njegovih roditelja i oduzela odjeću u kojoj je bio kobne noći.

U policiji navode da će nakon dokumentiranja slučaja protiv maloljetnika biti dostavljen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Doboju zbog izvršenog kaznenog djela silovanja.

Slobodanka Lukić, glasnogovornica Okružnog tužilaštva Doboj, objasnila je da je nadležni tužilac za maloljetnike, koji vodi slučaj, naredio da budu provedene sve radnje i da u narednom periodu očekuje izvješće policije koja provodi istragu i saslušava svjedoke.

Lukićeva je potvrdila da je maloljetnik nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu.

– See more at: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hr&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=sr&tl=hr&u=http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Maloljetnog-silovatelja-otkrio-pas-tragac-220619.html&usg=ALkJrhjm4NbLo4IvAXSOyGbacQGBuqF3HQ#sthash.q3hg5Hzu.dpuf

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -