Published On: Thu, May 21st, 2020

KAD IM VEĆ NIŠTA NE ZNAČI IME AUGUSTINE GREBENAR: HDZ bi, iz respekta prema žrtvama WTC-a trebao donijeti Deklaraciju o trajnom prekidu svih odnosa sa SDA

U Medijima Prostora Džihada ne može se probiti niti jedna informacija u umiješanosti Huseina Živalja, intimusa Alije Izetbegovića (Sarajevski proces) u teroristički napad na WTC.

Ovaj diplomat i  utjecajni član SDA na američkoj je crnoj listi i to pod sektorom “Terorizam”  je ga State Department sumnjiči da je tijekom pripreme napada bivših pripadnika Džihad Armije tzv. “Armije BIH” na WTC imao direktne veze s Muslimanskim bratstvom, da je napustio Ameriku odmah drugi dan po napadu te da je potom u Beču uništio sve dokaze o tome tko je izdao BH pasoš Bin Ladenu.

Imati tu informaciju o SDA, a dopuštati da ti isti taj SDA moralizira iz pozicije demokratske stranke i stranke žrtve može samo HDZBIH. Stranka apolitičnih korisnika mandata. Stranka kojoj je neugodno uzeti riječ. Metroseksualci hrvatske šutnje koji su se u šali prozovali “Hrvatskim odgovorom”. Nakon čega se narod nasmijao i otišao u Frankfurt.

Husein Živalj bio je SDA veleposlanik (ispred svih nas u BIH)  u UN-u u New Yorku tijekom napada na Blizanze.

Mediji Prostora džihada kriju od Bošnjaka i antifašista Sarajeva informaciju da je CIA otkrila direktan nalog Hasana Čengića , financijsku transakciju kojom odobrava prijenos novca na račun BIn Ladenovih organizacija. Građani BIH, Antifašisti, imaju pravo znati što je SDA poduzela po tom pitanju. Oni bi , uvjereni smo u to, već danas blokirali sve sarajevske ustaške ulice, kad bi znali da su to ustaške ulice. Isto tako sve ove godine antifašisti sigurno ne bi glasali za terorističku BIn Laden partiju, da su znali za ovo. Jer što je Bin Laden nego moderni fašizam? I Nacizam. Hairli Tekbir nacizam.

Mediji “Prostora džihada” prostora pod kontrolom SDA, kriju od javnosti informaciju da je SDA u SAD osim Huseina Živalja , otpremila kao vojnog atašea u UN 2001. godine stanovitog teroristu arapske nacionalnosti  – Abu Malija, pod lažnim bošnjačkim imenom i s lažnom BH putovnicom. On je također imao SSS obrazovanje a bio je BH diplomat u UN-u ispred BIH na VSS plaći , baš kao Martina Mlinarević. Ambasadorica Prostora Džihada.

Međutim za razliku od nje on je imao sve lažno ne samo CV kao ona. I nije pisao lažne romane. Pisao je na žalost prilično točne skice za napad na WTC. I to o našem trošku. Sve mu je to omogućila ista partija koja je Komšiću i Martini osigurala mandate. SDA.

Lažiran mu je i CV, i ime i prezime, i državljanstvo i sve. Kad je  BH sud počeo istraživati taj slučaj stanoviti Abu Mali navodno umire u Egiptu. Razlika između njega i Martine Mlinarević je što on nikada nije vrijeđao Hrvate i nazivao ih Žlibinom. Ali je ubijao . Manje je vrijeđao više je ubijao. I Hrvate u BIH . A potom i Amerikance u SAD-u.

Zlatko Dizdarević, fratrizančine, Slavo Kukoglu i Emir Ataturk protiv njega nisu pisali nikakve peticije. Za Emira Ataturka, sina Sabahetinog, je donekle to logično budući da je nekad radio kao uposlenik Iranske ambasade u Zagrebu, ambasade u kojoj se napad na WTC potiho, a nekad i pojavno slavio, pa se možda nije htio zamjeriti poslodavcima, no nije jasno zašto su mu prešutnu potporu dali Kukoglu i  Dizdaroglu.

Mediji prostora džihada tvrde da ABIH baštini antifašističke vrijednosti a ne žele infomirati javnost da je ta Armija dala najveći postotak napadača fašista na WTC. Tako i čovjek iz Ureda Blaža Kraljevića, Željko Komšić tvrdi da ABIH baštini antifašističke vrijednosti, i dok to izgovara , kaže “jeste bolan Rasima mi”.

Ako Čović nije lažov i ako se drži stava da HDZBIH baštini europske principe, onda bi kao prvo, morao stranku počistiti od trulog plemenskog običaja obrane presuđenih ratnih zločinaca iz HVO-a, jer je to naprosto stvar poštivanja međunarodnog prava, ali isto tako, iz respekta prema Petru Hercegu Tomiću, američkom i hrvatskom nacionalnom heroju koji je dao život , kao naš brat ali i kao Amerikanac, za američku državu i antifašizam, morao bi natjerati sve u HDZ-u da donesu deklaraciju kako HDZ BIH nikada više, do gašenja SDA, kao terorističke stranke, niti na jednoj razini neće koalirati s teroristima. I konačno mora svome narodu kazati , kada će položiti vijence na Sutjesku. Na grobove naših najčasnijih sinova. Ako se od fratara boji to uraditi neka se makne. Mi ga nismo birali da opslužuje tu  udrugu konvertita, ex udbaša, pervetita, manipulatora, lažova i nasilnika (čast izuzecima, svih njima 15), nego da brani interese naroda.

 

Isto tako HDZBIH morao bi donijeti odluku da HDZ političari neće davati izjave džihad medijima koji kriju sudjelovanje SDA u najvećem Udruženom Zločinačkom Poduhvatu Bosne i Hercegovine na neku stranu zemlju , zločinu od kojeg i danas prođu trnci kroz tijelo kad ga se sjetimo.

Dokaz da je SDA svjetski poznata teroristička stranka već imamo.

Bakir  Izetbegović iako je i u ratu bio nadređen napadačima na WTC, nikada se tijekom svog mandata nije ispričao niti Ericu Nelsonu nit US državi. Isto to nije uradio niti Komšić a niti Šefik Džaferović. Isto tako kad je Izetbegović bio u posjetu Iranu, zahvalio im se na slanju šehida u Bosnu. Govoreći o tome kakvi su se sve silni šehidi borili za Bosnu i kako su bili tužni oni preživjeli kad su vidjeli da moraju napustiti BIH. Bilo im je jako teško, jer eto bomba koju su ispalili u smjeru dječijeg igrališta u Vitwzu nije ubila njih nego osmero viteške djece. Potom su plakali u susjednom kvartu od tuge i vikali “tekbir kme kme, šmrc, šmrc”.  Izetbegović je javno objavio svoju pohvalu arapskim borcima.  Time prešutno hvali njihov zločin koji nakon Bosne čine u SAD-u. U Zemlji u kojoj ponavljamo – nikad se u ime svog oca i svoje partije nije ispričao. Makar riječima: “Žao nam je što su ovi ljudi, neki od njih, koji su vam nanijeli ovakvu bol i gubitak, nekada bili državljani BiH i vojnici Armije BIH. Žao nam je i stidimo ih se, krivo nam je što su osramotili našu zemlju. Neka je proklet dan kad smo im ja , Šefi i Alija dali državljanstva”

Ako to već ne žele reći zbog sebe, jer su jadni i u duši radikalizirani neka to kažu zbog nas. Ili nek napuštaju BIH.

Dovođenje Hrvata u BIH u bilo kakvu korelaciju s tom partijom, direktno šteti interesima Hrvata u BIH i stavlja nas na crnu listu SAD-a , kao naroda koji u BIH surađuje s potencijalnim ubojicama američkog naroda.

U Sarajevo postoje daleko bolje i liberalnije stranke. Nisu savršene ali barem nitko od njih nije obučavao vojnike koji su ubijali Amerikance niti javno slave Rasima Delića.

Dakle sve osim SDA, DF-a, i GS-a HDZ-u BIH treba biti više prihvatljivo od SDA. DF i GS su samo franšize SDA. Pri čemu u GS djeluje Reuf Bajrović koji vrijeđa našu mrtvu djecu. Tvrdeći da žrtva Augustine Grebenar i zločin nad njom je manji zločin.

HDZBIH treba ponuditi suradnju i SDP-u BIH ako se javno ispričaju za učenje fatihe Rasimu Deliću, budući da tvrde kako tada nisu znali da su njegovi vojnici ubijali po Americi i da je direktno odgovoran za desetke nepresuđenih zločina nad hrvatskom djecom u Uzdolu, Trusini i Grabovici. Ako se ne ispričaju onda ništa.

HDZBIH treba tražiti zabranu emitiranja N1 TV u BIH, iz razloga jer ta TV kuća propagira rasiste u svojoj emisiji. Naime nakon što je Reuf Bajrović izjavio da nije isto zločin nad mrtvim bošnjačkim djetetom Ahmića ili zločin nad mrtvim hrvatskim djetetom Vitzeza, Uzdola ili Grabovice, N1 i dalje neometano emitira u BIH.

Radi se o TV kući koju financira CNN odnosno Clinton fondacija. Kada bi ti ljudi znali kome u BIH njihova podružnica daje pravo građanstva, sve bi ih smijenili. Zbog odluke N1 da Reufu Bajroviću nakon skandalozne izjave da pravo građanstva u svom eteru, danas većina demokrata i antifašista u BIH zbog propusta N1 Sarajevo u CNN i Demokrate US-a gleda sa skepsom.

No uvjereni smo da će o ovom propustu ugledni US ambasador Eric Nelson informirati svoju držauv. Čim stigne malo nas promijeniti i popraviti.I napraviti bolje društvo. Naime većina ambasadora u svijetu radi tako da štiti interese svoje zemlje i svojih građana. Samo je US ambasada izuzetak. Oni su toliko nesebični da im je na prvom mjestu naš boljitak a tek onda boljitak US građana. Što je nešto što svijet doista do sada nije sreo. I svakako vrijedno divljenja.

Prema zadnjim informacijama o koalicijama u BIH razgovara i US ambasador, što će reći da US ambasada planira ući u izvršnu vlast. To je super. Konačno su se outali. Jer su i do sada to bili. Samo nisu javno.

OSLOBOĐENI OD ŽIVOTA MEĐU FAŠISTIMA: Dnevnici djece koja su hrabro pala za Bosnu. Prihvativši Rasimovu granatu. Oslobodilačku. Herojsku granatu

 

Ovo sve pišemo jer uskoro se primiče jedan od najvažnijih datuma naše tragične povijesti, povijesti hrvatskog naroda koji je trpio 555 godina turskog kalifata, potom austrijsku imperiju, potom zlo nacističkog progona Hitlerovih i Mussolinijevih pudlica, koji su na naš narod poslali svoje kasape, Pavelića, Francetića, Lorkovića i ostala govna, čij fanovi i danas nekažnjeno hodaju u našem narodu, potom smo trpili 45 godina komunističkog fašizma, progone, ubojstva,  potom smo, iako pristali na sve mirovne sporazume, i kao vojni pobjednici u suradnji s US avijacijom , i donositelji mira u BIH, osloboditelji Bihaća, koridora za Goražde i Zapadnih oboda Sarajeva, poslije rata proglašeni većim zločincima od najvećih. Potom nas ubojice naše djece stigmatiziraju kolektivno kao fašiste dok   u ulicama koje nose fašistička imena po Sarajevu ispijaju kave s ubojicama naše djece.

Budući da HDZ-u BIH ime Augustine Grebenae ne znači ništa, možda im znače imena 3000 Amerikanaca. Jebo vas SDA više da vas jebe. Pustite bandu s Poljina neka ih Bošnjaci do kraja unište. Vrijeme je za demokratizaciju BIH. Ako je cijena toga i gašenje HDZBIH , gasite se. Oni bez vas ne mogu postojati. A najveće su zlo ove zemllje. Zlo koje je odbilo mir, koji je donio Cutiliero, i odabralo rat. 100.000 mrtvih i 4 godine jama.