Ponedjeljak, 28 listopada, 2024

Beograđanin pucao na suprugu, kćerku i sina

Vrlo
- Advertisement -

U Beogradu, na Bežanijskoj kosi, dogodila se scena koja izgleda kao da je iz najgorih horor filmova. Muškarac, kojeg mediji još nazivaju “osumnjičenim”, pucao je na vlastitu obitelj – suprugu, sina i kćerku – u Ulici Dimitrija Georgijevića. Ova vrsta nasilja, koja razotkriva mračnu stranu ljudske psihe, nije samo tragedija za žrtve, već i odraz društvene krize koja nas okružuje.

Prema neslužbenim informacijama, dvije ranjene osobe hitno su zbrinute u Kliničko-bolničkom centru “Bežanijska kosa”. Pitanje koje se nameće je: kakav je to čovjek koji može podići oružje protiv vlastite obitelji? Ova situacija, koja bi svakog normalnog čovjeka natjerala na razmišljanje o bijedi ljudskih odnosa, ostavlja nas bez odgovora.

Policija je privela osumnjičenog, no pitamo se: Kako je moguće da je ovaj lik prošao sve testove društva? I koji je smisao ljubavi, braka i življenja?

Nadamo se i da ga u policiji tuku. Nogom u glavu.

 

- Advertisement -

1 KOMENTAR

guest

1 Reakcija
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Dokumentarac Matta Walsha ‘Jesam li rasist?’ dosegnuo rekordnu zaradu unatoč ignoriranju ‘mainstream’ platformi

"Matt Walshov dokumentarac 'Jesam li rasist?' ostvaruje rekordnu zaradu unatoč ignoriranju mainstream medija" Dokumentarni film konzervativnog komentatora Matta Walsha, "Jesam...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -