Užas u Americi: Dječak (15) pobio obitelj

Dječak (15) iz Fall Cityja, predgrađa Seattlea, uhićen je nakon što se sumnja da je počinio strašan zločin – ubio svoje roditelje i troje braće i sestara, dok je jednu sestru teško ranio. Tragedija koja je šokirala zajednicu dogodila se u ponedjeljak rano ujutro, oko 5 sati po lokalnom vremenu.

Prema izvještajima medija, teško ranjena djevojčica, pogođena dva puta, nekako je pronašla snage da pobjegne iz kuće i potraži pomoć kod susjeda. Ubrzo nakon toga, policija je primila poziv o jezivoj sceni u obiteljskom domu.

Kada su policijski službenici stigli, zatekli su prizor iz noćne more. “Naši su pripadnici naišli na tragičnu scenu. Petero upucanih – dvoje odraslih i troje tinejdžera – za koje, nažalost, nije bilo spasa,” izjavio je jedan od nadležnih.

Preživjela djevojčica, koja je prebačena u bolnicu s teškim ozljedama, i dalje je u kritičnom stanju, a njeno stanje za sada nije poznato. Ova stravična tragedija ostavila je zajednicu u šoku, dok se motiv ovog brutalnog čina tek treba razjasniti.

 


guest
1 Reakcija
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments