Utorak, 22 listopada, 2024

Naslov: Bradara nazočila svečanom prijemu povodom mađarskog nacionalnog praznika

Vrlo

Veleposlanstvo Republike Mađarske u BiH, pod vodstvom veleposlanika Nj.E. Krisztiána Pósa, organiziralo je prijem u Sarajevu povodom nacionalnog praznika kojim se obilježava početak mađarske revolucije. Ovaj događaj bio je posvećen sjećanju na borbu Mađarske za demokraciju, ljudska prava i uspostavu višestranačkog sustava.

Veleposlanik Pósa istaknuo je važnost mađarskog predsjedanja Vijećem Europske unije, posebice u kontekstu globalnih izazova poput ilegalnih migracija i integracije država Zapadnog Balkana. Naglasio je i važnost stabilnosti u regiji te dobre odnose između Mađarske i Bosne i Hercegovine, s posebnim fokusom na ubrzanje integracijskih procesa.

Na svečanom prijemu sudjelovala je i predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara, uz brojne druge političke i diplomatske dužnosnike, a događaj je poslužio kao prilika za daljnje jačanje gospodarskih i političkih veza između dviju zemalja.

 

- Advertisement -
guest
0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SAD o slanju sjevernokorejskih vojnika u Rusiju: Wowww!

Sjedinjene Američke Države izrazile su ozbiljnu zabrinutost zbog mogućnosti da Sjeverna Koreja pošalje vojnike u Ukrajinu kako bi pomogla...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -