Srijeda, 16 listopada, 2024

Tragedija u Visokom: Ovo su četvero mladih koji su izgubili život u stravičnoj nesreći

Vrlo

Danas je MUP Zeničko-dobojske županije izdao službeno priopćenje o stravičnoj nesreći koja se dogodila kod Visokog, u kojoj su poginuli Branka Dusper i Armin Puščulović iz Kiseljaka te Amina Kardaš i Sarah Savić iz Visokog.

Prema informacijama iz policije, nesreća se dogodila 10. listopada 2024. godine u 01:30 sati, kada je Operativni centar policije obaviješten da je u mjestu Buzić Mahala pronađeno lice B.M. (rođeno 2002. godine) iz Visokog, koje je imalo vidne tjelesne ozljede i s kojim je bilo teško ostvariti komunikaciju. Ozlijeđena osoba prevezena je u Kantonalnu bolnicu Zenica radi medicinske pomoći.

U 03:30 sati iz bolnice je potvrđeno da je ozlijeđena osoba zadobila teže tjelesne ozljede i da se prilikom medicinske obrade došlo do informacija da se nalazila u vozilu s još troje ljudi. Nažalost, došlo je do slijetanja vozila u rijeku Bosnu u mjestu Dobrinje.

Policijski službenici odmah su upućeni na mjesto nesreće, gdje su pronašli tragove koji ukazuju na slijetanje vozila. Po naređenju policijskog povjerenika, angažirani su timovi Specijalne policijske jedinice, a formirana je uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije u suradnji s dežurnim županijskim tužiteljem.

Nakon što je u koritu rijeke Bosne otkriveno vozilo, pristupilo se njegovom izvlačenju, pri čemu su pronađena četiri tijela. Izvršen je uviđaj pod nadzorom dežurnog tužitelja, a jučer u 18 sati u Prosekturi Kantonalne bolnice Zenica izvršena je obdukcija tijela smrtno stradalih.

Identificirane su žrtve: Branka Dusper (rođena 2003. godine) i Armin Puščulović (rođen 1996. godine) iz Kiseljaka, te Amina Kardaš (rođena 2004. godine) i Sarah Savić (rođena 2002. godine) iz Visokog.

Službenici Sektora kriminalističke policije nastavljaju s istragom i poduzimanjem svih potrebnih mjera u skladu s uputama dežurnog tužitelja Kantonalnog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije.

- Advertisement -
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Zlatan i Carroll: Kad repovi vode bitke, a ego traži pažnju

Zlatan Ibrahimović – čovjek koji je, kažu, igrao za najveće klubove svijeta: Milan, Juventus, Inter, Ajax, PSG, Barcelonu, Manchester...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -