Ponedjeljak, 28 listopada, 2024

Zukan Helez proglasio pobjedu SDP-a u Bugojnu, optužio SDA za manipulacije

Vrlo
- Advertisement -

Ministar obrane BiH i član SDP-a, Zukan Helez, službeno je proglasio pobjedu Edina Mašića, kandidata SDP-a, za načelnika Bugojna. Helez je poručio kako je nakon 30 godina vlasti SDA, Bugojno konačno dobilo načelnika iz redova SDP-a. Ovaj rezultat potvrđen je jutros i od strane Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP), no Helez nije propustio optužiti SDA za laži i manipulacije tijekom izborne noći.

Helez je istaknuo da su pripadnici SDA slavili lažnu pobjedu unatoč tome što su znali da su izgubili, te ih je optužio za širenje dezinformacija, uključujući lažne tvrdnje da je on bio priveden u MUP. Naglasio je da će SDP, zajedno s novom većinom u općinskom vijeću, vratiti općinu građanima te otvoriti knjige kako bi se istražila korupcija koja je, kako tvrdi, uzela maha u Bugojnu pod vladavinom SDA.

Uz Mašićevu pobjedu, Helez je čestitao i Senadu Selimoviću, novom načelniku Donjeg Vakufa, koji je također iz redova SDP-a, označivši to kao prekretnicu za Srednjobosanski kanton.

SDP je ovim izborima ostvario značajnu pobjedu, a Helez je obećao promjene i transparentnost u radu lokalnih vlasti.

- Advertisement -

6 KOMENTARI

guest

6 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Rutte otkrio prisutnost Sjevernokorejaca u Rusiji: “Putin u očajničkoj potrazi za pomoćnicima”

Glavni tajnik NATO-a, Mark Rutte zvani "Teflon" potvrdio je prisutnost sjevernokorejskih vojnika u Rusiji. Prema njegovim riječima, vojne jedinice...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -