Utorak, 1 listopada, 2024

Iz Libanona na Izrael ispaljeno 15 projektila, sjever zemlje u plamenu

Vrlo

Iz Libanona prema Izraelu ispaljeno je 15 projektila, a sjever Izraela, točnije Gornja Galileja, već gori – doslovno. Izraelske obrambene snage (IDF) priopćile su da vatrogasci rade punom parom na gašenju požara, dok stanovnici, kao u stara dobra vremena, hrle u skloništa.

Ali ni Izrael ne sjedi skrštenih ruku. Izraelske snage su, uz standardno precizne odgovore, već napale ciljeve Hezbollaha diljem Libanona. Stožeri, lanseri, skladišta oružja – sve što bi moglo poslužiti za daljnje raketiranje, sada je na meti izraelskih zrakoplova.

Izraelsko ratno zrakoplovstvo također je objavilo kartu na kojoj jasno pokazuju lokacije iz kojih je Hezbollah danas ispalio rakete – kao da bi netko još imao sumnje tko vuče konce.

Skloništa opet u modi – Milijuni Izraelaca danas su se vratili staroj rutini, jer kad rakete počnu padati, svi putevi vode u skloništa.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

UŽAS Pucnjava kod Zenice: Kolona s obilježjima SDA zapucala na kuću kandidata BHI-a

Izgleda da predizborna nervoza u Zenici prelazi na sasvim novu razinu – prema navodima Bosanskohercegovačke inicijative (BHI), predvođene Fuadom...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -