Petak, 27 rujna, 2024

Čestitka ministra Medveda povodom Dana policije

Vrlo

U povodu Dana policije i blagdana svetog Mihovila, potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved uputio je čestitku pripadnicima policije i djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova.

Dragi hrvatski policajci i djelatnici MUP-a,

s velikim ponosom i zahvalnošću čestitam vam Dan policije i blagdan svetog Mihovila, vašeg nebeskog zaštitnika. Vaš doprinos izgradnji sigurnog okruženja je neprocjenjiv, a u ovim izazovnim vremenima, vi ste ti koji hrabro stajete na prvu crtu obrane, često riskirajući vlastite živote za dobrobit drugih.

Vaš rad pokazuje kako hrvatska policija ne samo da prati svjetske standarde sigurnosti, već ih i postavlja. Prilagodljivost novim izazovima i brza reakcija u kritičnim situacijama doprinijeli su da se hrvatska policija danas s pravom smatra jednom od najboljih u Europi.

S poštovanjem se prisjećamo svih policijskih službenika koji su položili svoje živote za neovisnost Hrvatske, kao i onih koji su izgubili život u obavljanju svojih dužnosti. Njihova žrtva nikada neće biti zaboravljena.

Na ovaj dan odajemo počast vašoj posvećenosti i trudu u očuvanju sigurnosti i mira u našoj domovini. S ponosom gledamo u budućnost i nastavljamo zajednički graditi Hrvatsku kao sigurnu zemlju, gdje svaki građanin može živjeti slobodno i bez straha.

Hvala vam na vašoj hrabrosti i predanom radu. Neka vas čuva vaš nebeski zaštitnik sv. Mihovil.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Kako bi izgledala karta Jugoslavije danas da nije bilo HercegBosne?

Jedan aspekt postoji oko HercegBosne o kojem se rijetko govori. Njena omraženost među ideološkim Jugoslavenima. Ne govorimo ovdje o...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -