Srijeda, 25 rujna, 2024

Osnivanje obrta u Ljubuškom od sada moguće online, bez naknade i u roku od 24 sata

Vrlo

Od ponedjeljka, fizičke osobe mogu jednostavno i besplatno registrirati obrt u Ljubuškom iz udobnosti svog doma ili bilo kojeg dijela svijeta, zahvaljujući novoj online platformi Digital Tax Free City.

Grad Ljubuški, kao drugi grad u Bosni i Hercegovini koji nudi ovu uslugu, omogućio je brzu registraciju obrta putem interneta, bez naplate takse za osnivanje obrta. Cijeli proces traje samo 24 sata, čime se znatno olakšava pokretanje samostalnih gospodarskih djelatnosti.

Ovaj korak donosi jednostavnost i brzinu bez dodatnih troškova za korisnike, a istovremeno predstavlja važan doprinos razvoju lokalnog gospodarstva. Obrtništvo, kao ključna sastavnica ekonomije, ovim potezom dobiva novu dimenziju podrške poduzetnicima.

Ljubuški planira i dalje unaprjeđivati svoje javne usluge kroz implementaciju novih tehnologija i digitalizaciju postupaka, s ciljem poboljšanja učinkovitosti i brzine usluga na zadovoljstvo građana.

 

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Pogledajte koliko će se plaćati porezi na apartmane

NAJAM apartmana desetljećima je bili porezno favoriziran u Hrvatskoj. To se počelo mijenjati s poreznim izmjenama koje su stupile...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -