Nedjelja, 22 rujna, 2024

NE ČEKATI DA SE DOGODI: Mostarci preuzeli pravdu u svoje ruke – love pedofile i javno objavljuju imena

Vrlo

U Mostaru se pojavila samoorganizirana skupina građana koja na društvenim mrežama objavljuje identitete osoba za koje vjeruju da su pedofili. Na njihovim grupama, lica i profili tih osoba dijele se bez cenzure, a akcije hvatanja prenose putem videa.

Jedan od videa, objavljen na Facebook grupi pod nazivom “Organizacija – Panter iz Sarajeva”, prikazuje suočavanje s muškarcem za kojeg tvrde da je pedofil. Namamili su ga lažnom prepiskom s “djevojčicom” i dogovorili sastanak na mostarskoj Musali. Kada je muškarac shvatio da se radi o zamci, pokušao je pobjeći automobilom. Građani su ga slijedili ulicama Mostara, ali unatoč pokušajima da ga izvuku iz auta, uspio je pobjeći i oštetiti nekoliko vozila. Prema navodima, trenutno se skriva u Hrvatskoj.

Ova skupina, poznata po zaštiti životinja, sad tvrdi da posjeduje dodatne dokaze o inkriminiranim prepiskama koje dijele na svom Telegram kanalu. Za sada nije poznato je li policija uključena u istragu ili je upoznata s djelovanjem ovih građana.

Ostaje pitanje – koliko daleko možemo ići u pokušaju da pravda bude zadovoljena?

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Kad lav prestane biti kralj: Kako se Washington preračunao, a Kina i Rusija digle galamu

Nekad su Ameri bili glavna faca na globalnom placu. Kupiš nuklearku, pokloniš bombicu, zaliješ to sve demokracijom u spreju,...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -