Subota, 19 listopada, 2024

Otvoreno balkansko biciklističko prvenstvo na Blidinju

Vrlo

Organizatori manifestacije Blidinje Bike Festival, koja je danas sedmu godinu zaredom, prvi put kao događaj više razine odnosno kao Balkansko prvenstvo, uz odobrenja Balkanskoga i Svjetskoga biciklističkog saveza, u Visitor centru Blidinje uručili su predsjednici Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Mariji Buhač zahvalnicu za pokroviteljstvo i suradnju. Buhač je tom prigodom kazala kako je Vlada HNŽ-a sa zadovoljstvom prihvatila poziv biti jednim od pokrovitelja.

– Iznijeti projekt Balkanskoga biciklističkog prvenstva na Blidinju mogu samo oni koji su do kraja posvećeni cilju, ali i koje pogoni iskrena, nesebična ljubav kako prema športu tako i prema svojoj životnoj sredini, svome kraju. Ovaj je događaj, može se slobodno kazati, najveći biciklistički festival u BiH koji pretendira osigurati našoj zemlji domaćinstvo i Europskoga biciklističkog prvenstva. Možda to i zvuči kao osobito ambiciozan cilj, ali suradnja organizatora, predstavnika udruga i institucija, uz potporu svih nas koje je ovaj događaj okupio, potvrđuje kako je taj projekt ipak i moguć i realan – poručila je predsjednica Vlade, poželjevši sudionicima fer, sigurnu i adrenalinom ispunjenu utrku, a svim posjetiteljima dobru zabavu, uz poruku kako je Vlada HNŽ-a prepoznala trud i volju da Hercegovina, uza sve svoje prepoznatljivosti, dobije još jedan brend, itekako vrijedan rasta i razvijanja.

Događaju je pribivao i županijski ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša Emil Balavac.

- Advertisement -
guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Zagreb u kazalištu provala: Braća Zeba kao moderni Robin Hoodovi postaju hit

U svijetu zagrebačke elite, gdje je broj apartmana s mramornim podovima gotovo jednak broju tajnih bankovnih računa, jedan bivši...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -