Subota, 5 listopada, 2024

Izjava Bakira Izetbegovića – Sjajna Reklama za HP Mostar!

Vrlo

Do sada samo znali da mu je smetao prefiks “hrvatski član predsjedništva” ispred Komšića, dakle on toliko mrzi Hrvate da bi čak i zeta Željka, mentalnog roba džihada, kratio za prefikse al tko se mogao nadati da će Izetbegoviću koji je tijekom cijelog rata bio zbrinjavan po Hrvatskoj i preko Hrvatske pošte pisma primao, i rahat lokume, smetati prefiks “hrvatski” na prostoru BIH. jedne od dviju hrvatskih država.

Nedavna izjava Bakira Izetbegovića, vođe Stranke demokratske akcije (SDA), da mu “smeta ime Hrvatske pošte Mostar, kao i prisustvo katoličkog svećenika”, pokazala se kao neočekivana, ali briljantna reklama za Hrvatsku poštu Mostar (HP Mostar).

Dok se o svećeniku ima šta raspravljati, jerbo ne otvara se vjerska ustanova nego javni objekt o prefiksu “hrvatski” nema i nećemo se raspravljati. Ovo je zemlja koju su utemeljili i Hrvati ponekad bili jedini na braniku njenog opstanka. Nažalost rekli bismo. Bolje bi bilo da nisu.

Ova kontroverzna izjava ne samo da je privukla pažnju javnosti, već je također potaknula Hrvate u BiH na ponovno otkrivanje čari tradicionalne pošte.

Evo kako bi to moglo biti u budućnosti trgne li se naš narod iz molitvene letargije i baci se u politički aktivizam. Neće biti teško…

Hrvati Uče Pisati Pisma

S obzirom na ogromnu pažnju koju je izjava privukla, mnogi Hrvati u BiH sada se po prvi put susreću s pojmom pisanja pisama. Svi su čuli za email, ali papirnato pismo? Kakav nostalgičan i romantičan način komunikacije! HP Mostar nije mogla poželjeti bolju reklamu. Djeca sada uče kako pisati pisma u školama, a stariji se sjećaju dana kada je pošta bila glavni način komunikacije. Bake i djedovi u domovini čekaju pismo unučadi iz daleke dijaspore. Recimo iz Splita ili Zagreba.

Otkriće Dopisnica i Razglednica

Sada, zahvaljujući Izetbegoviću, dopisnice i razglednice doživljavaju pravu renesansu. Hrvati su počeli slati dopisnice s kratkim porukama ljubavi i prijateljstva, a razglednice s prekrasnim prizorima Mostara postale su hit među turistima i domaćim stanovništvom. Zašto poslati jednostavan SMS kad možete poslati predivnu razglednicu koja ostaje kao trajna uspomena dok se slike iz mobitela gube s rikavanjem mobitela?

Slanje Paketa – Nema Više Autobusa!

Do sada su Hrvati u BiH često koristili autobuse za slanje paketa svojim najmilijima. Ali sada, s novostečenom slavom HP Mostar, sve više ljudi koristi usluge pošte. Nema više trčanja za autobusom i provjeravanja je li paket stigao. HP Mostar preuzima sve brige, osiguravajući sigurno i pravovremeno dostavljanje paketa.

Najbolja Reklama

HP Mostar da je tražila, nije mogla dobiti bolju reklamu. Zahvaljujući Izetbegovićevoj izjavi, cijela zemlja priča o njima. Sada su svi zainteresirani za usluge koje pružaju, a ime Hrvatske pošte Mostar postalo je sinonim za kvalitetu i pouzdanost.

 

Izetbegovićeva izjava možda je bila zamišljena kao kritika, ali se pokazala kao najbolja moguća reklama za HP Mostar. Hrvati u BiH ponovno otkrivaju radosti tradicionalne pošte i koriste sve njene prednosti. Slogan HP Mostar mogao bi sada glasiti: “Hrvatska pošta Mostar – od dopisnica do paketa, sve je u našim rukama Bakire!”

- Advertisement -

10 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Apel svećenika iz Jablanice: Hitno trebamo vodu i lijekove

Katastrofalne poplave i klizišta pogodile su Jablanicu, a situacija je posebno teška u Donjoj Jablanici, gdje se trenutno nestalim...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -