Subota, 28 rujna, 2024

Kako bi izgledala Hrvatska 1995 da su se umjesto Tuđmanovom, partizanskom, oslobodilačkom, vodili ustaškom doktrinom “ratovanja”?

Vrlo
Croatian President Franjo Tudjman (C) is mobbed by reporters at Zagreb airport 22 November, returning from the Bosnian peace talks in Dayton, Ohio. Tudjman and Presidents Alija Itzetbegovic of Bosnia and Slobodan Milosevic of Serbia initialed 21 November a US-brokered peace plan for Bosnia after three weeks of intense negotiations. AFP PHOTO (Photo by HINA / AFP)

Evo ovako:

Tuđman naređuje napad na Krajinu i za svaki slučaj bježi iz zemlje.

Prije tog daje ubiti Mesića i Manolića.

Ante Gotovina umjesto da naredi napad na Krajinu, naređuje vojsci da se povuku u Austriju. Na polje zvano Bleiburg.

Tamo se hrvatska vojska predaje nekim engleskim turistima.

Oni kažu mi nemamo ništa s tim te odu s polja.

Na polje stigne vojska Ratka Mladića i Milana Martića i Hrvate natovari na kamione i odvede u logore.

Samo jedan hrvatski vojnik ostaje u RH sa svojom jedinicom, do kraja se bori protiv njih i njegovo mjesto pada mjesec dana nakon.

Srpska vojska ulazi u Zagreb.

To bi ukratko, parodično opisano, bilo to sjajno ratovanje po U taktici kukavičluka.

Doista, kada se ustašoidi dive pavelićanskom zlu, kada uzdižu taj sotonizam do nebesa, je li se oni, svi redom zakleti kršćani,  iti malo stide Krista?

Kada počasni Bleiburški vod koristi riječ čast, nikako da nam odgovore, što je to tako časno u činjenici da si 4 godine uvjeravao narod da si hrvatska vojska a potom si pobjegao van zemlje po naređenju njemačkih feldmaršala i time priznao čija si ti zapravo vojska?

Gdje je tu čast? Što tu časnog ima?

Zašto nemamo počasni Istarski vod, i ne znamo imena ljudi koji su u to doba dok je njemački stajaći ustaški zdrug čuvao leđa Njemacima,i bježao iz zemlje , oni su , skupa s istarskim fratrima nakon 8 stoljeća vratili Istru matici. Davši na tisuće života.

Zašto ne znamo imena tih heroja?

I kako to da nema odmazde nad fratrima u Istri? Štoviše Istarski fratri kasnije će izboriti još jednu pobjedu: Na mirovnoj konferenciji u Parizu 1947 dokazat će svijetu da je Istra oduvijek bila hrvatska.

Ustašoidi do dan danas nisu uspjeli od Engleza dobiti stenograme pregovora s Bleiburga, iz kojih bi se jasno vidilo da su engleske vlasti po volji habsburške lože počinile ratni zločin u toj predaji vojnika i civila, davši ih u ruke ratnom neprijatelju.

Onda bi možda konačno i shvatili zašto Tito jedino od Austrije nije uzeo dio teritorija kao kaznu. I zašto je u Austriji ostala Koruška. Mijenjana je naime za zarobljenike. A to je isposlovala Habsburška masonerija preko Engleza. Prema starom sporazumu o pomaganju u gadnim situacija potpisanim 1862.

Jebi ga. Znamo da je ovo previše mozgovnih naprezanja za tupave ujkane. Ali de, probajte shvatiti. Vakat je.

- Advertisement -

31 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

31 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Danski arheolozi iskopali 50 vikinških kostura

Kosturi, otkriveni u blizini trećeg najvećeg danskog grada Odensea, ostali su netaknuti zbog visoke razine vode i povoljnih uvjeta...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -